Gott nytt år!

Nu ramlar vi snart in i 2013 gott folks!
Jag o Sibban tänker sitta o bli miljonärer på bingolotto ikväll.. haha:P
Har fixat stallet med så de bara e o släppa in hästarna när de e dax ikväll.. skönt!
 
Mollan ligger o petar på sitt gym, tycker de e förjäkligt att sakerna sitter fast verkar det som ( hon kan ju inte stoppa dom i munnen då ;) ) hehe..
 
Har ni några nyårslöften?
Det har inte jag o har heller aldrig haft! För jag kan inte hålla saker jag lovar mig själv o då slipper jag göra mig själv besviken när ja inte sätter såna löften..o är de något ja vill så skiter ja fullständigt i o vänta med de till nyår :P
 
De vanligaste nyårslöftet folk sätter är nog att de ska gå ner i vikt eller bli mer hälsomsamma.. o de e väl säkert samma löfte varje nyår med..

duuddi hest

Longerade Flyleaf i morse, och red henne 45 min. nu på kvällen..
Snacka om genomfin häst!

Hon jobbade på bra, mycket bättre än någonsin! 
duktiga flicka =)

Just nu sitter ja o väntar på att min fina Sibban ska komma hem, han är hos sina päron en runda o ja stannade hemme för ja e förjäkla trött o har världens huvudvärk :(
 
men nu vaknade molly igen så jag får ta o gå o mysa ner mig med henne =)
 
Pusshejs

hålligång

De känns som att de enda jag gör numer är o städa, städa, stääädaaa... o gör ja inte det så gnor jag.
Mollan har däckat o sibban spelar TVspel:P
 
En intressant bild? Bildbrist..
 
Vi ska ju köpa nya möbler tänkte vi , med en divansoffa istället för 3+1+1 blir ju TV-rummet lite större och då får vi mer plats åt Mollys leksaker, hon har ju en hel del nu.. haha.. o ja, förutom mer plats blir det ju mycket finare också.. tänkte blanda lite olika inredningstilar  New England/Shabby Chic/Lantstil..
Sovrummet är ju redan litet o går inte göra större så där finns inte mycket o göra.. Men vi ska i alla fall köpa ben till madrasserna och en fin huvudgavel.. vi får inte plats med en hel säng eftersom Mollys säng inte får plats brevid vår då.. Suck.. ibland önskar jag att vi hittade ett annat fint hem med större yta.. men de får komma längre fram, vi trivs ju skitbra här!
 

New England:
 
Shabby Chic:
 
Lantstil:
 
LJUST, spets, kristaller, änglar, gammelrosa, lattefärgat, blommor, slitet,antikt, mysigt, massa textilier, kuddar, filtar ombonat... ÄLSKAR!
 
o för er inredningsgalning finns ju välbekanta Styleroom.se! För er som inte varit där så är det en sida för alla som gillar att inreda där ni kan lägga upp bilder på era vackra hem för inspiration till andra, och också för er/oss som självs behöver inspiration, här finns ALLA inredningsstilar! Bara in o sök på vad du är intresserad av och rota bland alla medlemmars bilder på sina hem och hämta inspiration.. älskar den sidan..

Pang-boom

Väldigt gamla filmklipp ja snubblade över.
 
 
Och nej, jag överdrev inte i denna videon.. jag var jävligt puckad på den tiden o hade aldrig poppat popcorn på detta sättet innan... ;
 

Vad blir det för mat?


Tradig dag

Var ju hos Barnläkaren i morse där Molly vaccinerades.. Hon blev rädd och chockad när det stack till o brast ut i gråt men när jag kramade henne och höll om henne efteråt så lugnade hon snabbt ner sig.. Duktiga flicka!
Sedan fick hon lila smet för blöjeksemet och torsken.. Hämtade ut Cortimyk också som jag ska smörja med morgon o kväll på eksemet.
Mätte och vägde henne idag med!
Huvudomfång: 41
Längd: 62cm
Vikt: 6,285g
 
Har köpt en bitring och lite hudvårdsprodukter samt nya blöjor.. tror inte hon tål dom hon hade innan..
Sen har hon sovit medan Ulrika, jag o Annica var i Ronneby o hämtade Sibbans jacka.. Han råkade ju få med sig hans kollegas frus kappa istället för sin egen.. hahaha! Va lite alkohol kan göra :P Men nu har jackorna sina rätta ägare!!
Just nu sitter ja med hårfärg i huvet o Molly sover.
I morgon ska Sibban o ja in o köpa julklappar.. bättre sent än aldrig :S

 
 
Jag måste ju bara säga att ja är tvärkär i Quickens nya ass.. han börjar få äppelrumpa ungefär som Flyleaf.. hah..
Nej men tänk er den + lite muskler :P Oyä. fin är han iaf nu..
 
Stadig bak dedär.
 
Ninja börjar fläska på sig hon med!
 
Flyleafs våg står vrålstill..
bara Fanny som behöver gå upp mer i både fett+muskelmassa.. men hon har gått upp närmare 50 kg!
 
drygt tunn överlinje.. men med lite träning så!
 
 
okej.. alla hästar utlagda utom Flingan.. då ska hon få va med med givetvis!

Passa på!

Jag har hittat en gudasida! tyvärr stängs den 10 januari.. men utförsäljning = SKITBILLIGT!
Lantlig, romantisk inredning..

http://www.vitahjartan.se/

Molly 3 månader

Japp, idag blir hon det! Shit va tiden går fort!
Just nu ligger hon o sover den lilla snusan, så söt. Hon har skrattat högt ett par gånger, och hon har börjat jollra mer, innan sa hon mest bara "aaa", "oooo", "jaaa" och "oj" o så.. nu har hon börjat säga "Ajgög" och "goga" o sånt. så himla söt! Och så har hon börjat hålla i saker nu.. fast det mesta åker till munnen.
 
Hon har faktiskt sagt/ropat "mama" några gånger.. fast hon vet ju inte givetvis va de betyder.. men hon har gjort de =) Tänk vad hon har utvecklats på bara tre månader! Häftigt! Hon har suttit upp utan stöd i sängen också.. haha. Hon kan vända från mage till rygg och från rygg till mage..
och imorgon e de dags för vaccinationspruta :( Då ska jag be dom väga henne samtidigt.
 

-'September'-

 
 

-'Oktober'-

 
 

-'November'-

 
 

-'December'-

 

Herregud

Vad klockan sprang iväg! Dags att krypa ner brevid älskling!
 

God Jul

Du kom till mig
…för att jag skulle få älska dig
mer än någon annan
…för att jag skulle få följa dig
och varje steg du tar
på den väg som är ditt liv

Du fyller mitt hjärta med kärlek och tacksamhet
…för att jag får vara ditt ursprung
Du fyller mitt hjärta med stolthet och glädje
…för att du är just den du är

Och jag hoppas att du vet
att till mig kan du alltid vända dig
…för att få svar på dina svåraste frågor
…för att få tröst i dina svåraste stunder
…för att få värme när du fryser

Jag älskar dig
…gränslöst
…förbehållslöst
Nu och för evigt

Mamma
 
 
Dikt av Siv Andersson

Julklappsletande

Åh, vad svårt sånt här är! Sitter o kollar på olika sidor Sibban o jag ska köpa julklapparna från, har hittat hur många roliga sidor som helst.. men det finns så mycket man vill köpa :P
 
Jag vet i alla fall vad Sibban själv ska få :) Sen vet vi ju vad några andra ska få med givetvis.. men imorgon blir det storshop för oss! Måste beställa senast imorgon för att sakerna ska kunna komma innan jul!
 

Har ni hittat alla julklappar?
 

 
Sånhär tycker sibban jag ska köpa, men na jag tror inte de va:p

Update

Fick avboka hästspekulanten igår.. suck..
 

Sen vill ja slå ett jävla slag för de paret i Kristvallabrunn som misshandlat sin 3-månaders son!! Hur I helvete kan man vara kapabel till sånt!? FYFAN! Ge mig barnet, jag vill ösa det med den kärlek det förtjänar, hålla om och krama det och få det att känna trygghet! STACKARS BARN! Hoppas att ni aldrig någonsin får röra vid barnet igen! Hur fan kan man göra så mot ett barn! FAN TA ER! :'( :'(  Lilla lilla bebis.. Måtte du klara dig utan skador för livet! jag ska hålla mina tummar dag som natt för ditt lilla liv!!
 
Många tårar har det blivit :(
 
Men nu vet jag vilka människorna är, så nu kan jag försöka sova. Godnatt.

På G:)

Nu har Annica, Annemie o Ulrika hämtat Molly så nu väntar vi bara på skjutsen! Imorgon kommer en hästspekulant.. BLANDADE KÄNSLOR!!! gaah blir ju tokig!
Aja, jag berättar hur de gick imorgon..

pusshaj.

Sovmorgon=)

Hittade lite gamla bilder =)

Hej hörni!

Har precis blivit klar med kvällens sysslor, nu ska jag hoppa in i duschen o banka ner mig i sängen efter det.

Ni besökare har fortfarande inte slängt in en kommentar, trodde nästan inte ni skulle göra de heller, en del av er vet ja ju givetvis vilka ni är me vilka e resten!? jaja, de får jag väl fortsätta undra!

Full fart hit o dit

Jo,
Idag har jag farit hit och vartöver för o handla. Först o främst har jag varit på Systemet, jag och Sibban ska ju på julbord imorgon med hans jobb, så Farmor Annica ska vara barnvakt. Usch jag har separationsångest! Känns jättejobbigt att vara utan Molly i flera timmar.. haha jamen, nu vet jag ju hur det är o va mammig!! =)
 
Jo jag hämtade ju ett paket idag också,från goboken! Massvis med leksaker till Molly som hon uppskattade! :)
 
har handlat på Willys o köpt såna nödvändiga grejer.. Jag kan ju inte fullamma Molly längre så det blir några paket modersmjölkersättning till henne i månaden. Tråkigt, man får verkligen ångest men vad ska man göra? O så blöjer behöver hon ju såklart den lilla snusan!
Har köpt lite ingredienser till lasagne också, Annica, Ulrika och Annemie kommer över och äter med oss senare!

Ja, Imorgon ska vi ju som sagt på julbord och på Söndag ska vi till Crippe och Lina på glöggparty=) MYSIGT!
 
 
Sen måste jag ju bara skryta om att jag har världens bästa, underbaraste och finaste pojkvän! Helt seriöst har jag aldrig kunnat tänka mig en bättre kille än honom, har är fan bäst i världen och jag ÄLSKAR honom verkligen så j-a mycket!! Skönt att ha en pojkvän som man känner är ens bäste vän till och med, vi har varit osams kanske 2 gånger på ett helt år.. hur många par har det så? Jag älskar dig mer än nånsin, Sibban!
 
En bild från samma dag som vi förlovade oss, jag är så jäckna kär i dig pojk så de e inte klokt! :) <3<3<3<3

NEGER FÖR FAN!

DETTA ÄR EN NEGER!
 

LÄGG AV FÖRHELVETE; ja, kasta mig ut ur sverige efter detta inlägg, offra mig till tigrarna, bura in mig i fängelse bäst fan ni vill, men ni rör jävla inte mitt julaftons-kalle anka! Är ni helt jävla vrickade??
 
Är det någon/några som är rasister här så är det inte kalle anka! DET ÄR NI, era fula jävlar!

Ni vill ha ut dom från sverige, det får inte ens finnas svarta dockor i Kalle Ankas julafton! Jag har inget emot negrar, idioter finns i alla raser och man ska inte dra någon under en kam. men nu får ni fan ge er!
 
Jag ser det som rasistiskt att klicka bort svarta dockor ur teveserier och utrota allt svart på våra godispåsar och i våra serier m.m. det ÄR NI som inte vill ha dom i sverige.
bra, ta bort tomtejäveln ur filmen också, han är vit, ni vill bara att allt ska va vitt, de är inte så att ni sitter inne med målet; "vit makt"? Vilken körd styrelse vi har här i sverige.

Åh vad jag hatar detta pungland!
 
 http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15933831.ab
 
 
 
DET ÄR NI SOM INTE KAN ACCEPTERA ATT DET FINNS SVARTA MÄNNISKOR!
 
Om någon svart person söker till ett nyhetsprogram, får han inte vara med då eftersom han är svart, och ni vill inte att svarta ska synas i teve, VAD ÄR DET OM INTE RASISTISKT?!
 
 
 
pss, ja jag kommer nog omformulera mig när nerverna lugnat sig.

Full fart framåt

Hej mina käringar, saknat mig ? :)
 
 
Bloggen är lite rörig för tillfället, ursäktar detta, menyn har ni allra längst ner på sidan.. haha..
 

Saken är liksom den att hela bloggen ska ändras och som småbarnsförälder är väl inte dettating det lättaste?
Så ni får väl ha överseende helt enkelt!
 

 

F R E D A G !

Ska kränga på Mollan lite kläder, vi ska iväg o hämta ett goboken-paket till henne på jämjöhallen :)
Hon ligger och vilar just nu.. hatar att väcka henne för hon blir så ledsen då :(
 

Gullegrisar



Va kul o se att så många är inne och läser min blogg!

Ni får gärna kommentera något inlägg så jag får veta vilka ni är och vad ni har för blogg/om ni har blogg över huvudtaget! :) Mina besökare stiger varje dag sedan jag började bli aktiv här igen, jättekul!
 
De som kommenterar får en länk till sin blogg givetvis! ;)




Gratis godis

Tänkte jag skulle tipsa er om en sida som heter http://www.gratisgodis.se :)
Här tjänar du massor av godis genom att svara på frågor och delta i andra roliga tävlingar!
Jag kan lova er att det är värt det :D
 
skitskoj är de iaf :)
 
Klicka här för att bli medlem o tjäna godis du med!
http://www.gratisgodis.se/?r=338084

Lite surftips! :)

In o kika här!

www.gotterian.se

www.svensk-snus.se

www.modetime.se

 

*klick*


Anastasiya Shpagina - Plastic please!

Här har vi en till, fast en anime. Anastasiya Shpagina heter hon! Enjoy!
 
 
Och även denna tjejan va mycket sötare innan, såklart.

Valeria Lukyanova - plast, plast, plast och ännu mer plast!

Alltså.. jag är helt mållös! haha, hmm, bruden är ju inte ful, o vacker kan ja väl inte säga eller? MEN FYFAN VA HÄFTIGT!! fuckings jäkla minikissies o kissie o allt va barbiewannabes heter, check this girl out!

This is barbie in real world, plastic is fantastic -right?
Asså, hon måste opererat armhålorna också!
 
 
 
Enough of pics.
Såhär såg hon ut innan ingreppen:
 
SÅ mycket sötare innan! Men riktigt tufft!
 

Åh va kul!


Ingen liten kuse detta.

 
Denna är ju för jävla söt!

den här hade ja aldrig velat möta i skogen!


Godmorgen folks!

Mollan har fått mat, hästarna är utsläppta o utfodrade, Sibban är på jobbet och jag sitter här. o allt är som vanligt.
 
 
Vaknade när Sibban skulle till jobbet o va bålpigg. Och sen när jag somnat om o vaknade vid nio så e jag skittrött o orkar knappt stiga upp? Dumt! Aja, nu är jag i alla fall uppe! ;)
 

Fisk i munnen

Någon kunnig som vet om det här är torsk Molly fått?
 
Vet att bilden är skitkass men de e vitt på insidan av kinderna och på tungan o i gommen.. o på insidan av läpparna med.. :( stackars lillan!

Keep on fishin' gals

Tänkte bara ja skulle påminna er litegranna!
 
 
 
pöss ö gönatten

Snowland

Nu saknas bara en tuff hästvan människa. Linor, tefat, ängar och häst finns redan ;)
 
O där kom bambie med på knuten också..

Såhär i juletider åde..

 
Men naw.
 
Märry X-mäss ävryboddy!

asuum






Now I have to be a lesbian.

 
Synd de inte va en riktig tattoo.. fan va läckert!

STOP DUCKFACE - START FISHFACE!




Väckarklockan har stannat!

När man har bebis behöver man knappast ställa klockan för att vakna i rimlig tid för att ta ut hästarna...
..eller jo, vänta.. jag behöver de!
 
Idag vaknade inte Molly förrän halv tio(!!) Så både jag o hästarna fick sovmorgon :P gulleunge!
Nu har hon precis fått lite mat så nu vilar hon middag =)
 
Lilltuppe är pigg o alert, o storpuppe har inte återuppsstått.. :(
 
 
 
Lillpuppe i egen hög person


 
åså lite bilder på vår nissa =) lilla ÄLSKLINGEN!
 

 
De e för jäkla svårt o bara välja ut en eller två bilder så därför blev de många :) hihi

För vi har en tupp pa toa

Puppe nr två har tuppat av. RIP! :(

Tror att de va för ovädret igår, hönsdelen är ju inte dragfri.. så nu har herr puppe överlevare fått flytta in över natten eftersom han också var väldigt förbi.. hade jag inte tagit in honom hade han varit död efter 30 minuter. :( har tvångsmatat honom med blöta brödsmulor och ljummet vatten, sen hämtade sibban kompostgallret och satte in på toa, så där får han sitta till imorgon när vi byggt en större bur ute i boden, där är det inte något drag som tur e.. Fan vilken otur vi har med våra höns!!!! Hönorna försvann och ena tuppen har gått vidare så nu har vi bara minipuppe kvar.. :( buhu usch.. När ja tog in honom var han ihopsjunken och reagerade inte på något, när han fått vara inne i värmen ett tag och fått i sig lite ljummet vatten så kände man hur han fyllde lungorna med luft och sträckte på sig, sedan blev han piggare för varje brödsmula han fick i sig!
 
FAN att jag inte gick ut någon timme tidigare!! Då hade nog Storpuppe levt, för han var fortfarande varm!! :( buhu..  <3
 
Får snickra till en bur fort imorgon så puppe kan komma ut, börjar lukta illa på dass o dessutom är ja livrädd att få massa bakterier o skit där inne! Men huvudsaken är att han överlever, sen får de blir storskrubb o vädring på dass imorgon. Men de e jävla trevligt o ha skit-sällskap iaf! haha
 

Pöss o gonatt

Konst:)

Kolla va fint!
 
 



 
 



Nostalgitripp!


Fy f-n va de blåååser!

Världens snöstorm är det ute!
 
Jag sitter just nu och har precis avslutat två recensioner på ciao. Försöker tjäna in lite kosingsåhär i juletider :)
Har spanat in en hel del julklappar på internet, och jag har hittat mycket intressanta och roliga saker! Tor jag vet vad jag ska köpa till Sibban nu också.. usch det är så svårt det här med klappar :( suck..
 

Åh, jag måste visa er en av våra bambies som vi har utanför köksfönstret! Sibban vart ute med lite halm o hösilage åt dom men dom nöjer sig med att äta upp vår murgröna istället.. så de får väl hållas, vi har ju murgröna överallt ändå här.. haha..
Där har vi henne ja..
 

"Idag" har jag också tagit Quicken på en liten tur på banan, han skötte sig exemplariskt, det gick bättre än både förväntat och någonsin! I början var han pigg och hade kill i benen som resulterade i hans kända stegringar men sedan efter mycket lösgörande övningar blev han väldigt mjuk och följsam i kroppen höll till och med en taktmässig och behaglig trav, han är för övrig den enda travare jag känt som har svårare för att trava än skritta och galoppera, det har liksom inte funnits någon trav innan, utan antingen är det skritt eller galopp som gäller.
 
Jag kunde till och med skritta honom på lösa tyglar utan att han ökade eller drog :) Min duktiga pajke!
Och så hade vi en bild på han inslängd också!
 
Nehepp! Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket brevid min fina Sibban, Molly sover i sin egen säng inatt :) Det går så bra så, hon är så duktig!
åså pöss å köss !

True story.

 
Goodnight,
sleep tight,
don't let the
big bugs bite
 
Kössar hit o dit.

Häftigt eller irriterande? :P


sweeet !


EHEH ?

Sibban & Molly är slängda i bingen, o va tror ni jag gör? Städar? Japp 8)
 
Hinkar kaffe som fan! Tror ja börjat vända på dygnet lite.. eller ja, har gått o lagt mig typ kl 2 varje natt pga städa, sen vaknar Molly o vill ha mat vid åtta-tiden (Japp, hon sover från ca 21-08) o då får hon de, sen ligger vi o myser till nio då hästarna ska ut o sen går vi in o då vill Mollan alltid sova 30-60 minuter till sen e hon vaken till runt kl 14:00 o så sover hon ett par timmar, vaknar ca 16-17 o somnar vid 18 o sen e hon vaken mellan 18:30-20/21.
haha ja så ser de ut ;)
 
Hon sitter nästan själv, fast måste ju såklart ha stöd än!!

Städkraaaamp

Helllu,  Städar som en j-vla dåre här! Finns de någon ände på skiten? :(
 

Har tvättat över 20 tvättar på tre dagar, och torktumlaren går på högvarv! Upptäckte förresten också att ja glömt o ta in lite tvätt sen somras, haha.. sen vi va o badade med Linus o han sov här,, :P Va ska jag säga? Kan man kränga på sig dom här blir man nog rätt stelbent:
 
 
Nä dom har nog sett sina dar.. haha..
Undrar när Sibban tänkt o ramla in, han jobbar bara en dag till sen får ja ha honom för mig själv resten av månaden ;) Mollan ligger o sover, va ute o gick med henne i bärselen en runda förut o den sjönk hon ihop i efter ett tag o nu har hon legat i vår säng o sovit sen vi kom tillbaka vid ett-tiden! Hoppas hon vaknar snart.. känns så tomt när hon sover! När hon vaknar tänkte jag lura ner henne i ett varm bad tillsammans med mig, kanske får med sig karln med. Haha, vi lyckas faktiskt tränga ihop oss alla tre i badkaret utan problem! De va värre när ja va höggravid, då fick Sibban knappt plats, o vi sparade varmvatten med för den delen, för de räckte o fylla halva karet o när ja satte mig steg vattenvolymen nästan till badkarets kant :P O sen när sibban också satte sig så va de lagom mängd!
 
 
gött! Haha, nu ska ja städa vidare!

naukenfeeejs


Stallrenovering!!!

Sibban o jag har ju renoverat stallet, tänkte jag skulle visa lite bilder under byggets gång ;) tyvärr kunde ja inte ta kort på hur det såg ut från början eftersom de vart förjävla svårt o se eftersom de va fyra olika rum o bråte överallt :P Så på före-bilderna har vi rivit 1 box och 3 utav väggarna...
 
Sandra sopar rent de gamla trägolvet som vi baxat väck.. under den låg typ 20 kärror (minst) med gammal grisskit och jord o annat mysigt..
 
 

 
 
En bild från andra hållet..

 
Det gamla stallet med två avlånga boxar :P va fem dörrar till stallet innan också :P
 
 

 
 
Under arbete..
 
 
 
 
Eftersom de täckeshängarna man köper är små o fula gjorde jag mig en egen stor av en gammal staketstolpe :P
 
 
 
 
 
 
 
 




 
 
 
 

inte lätt..

.. eller kul o åka runt på mamma när hon bakar...

RSS 2.0