Lite text också kanske ?

Som ni ser på förra inlägget blev det inte alls som jag planerat ;) istället skrapade jag av en hel katt från Quicken, vilket inte syns :s och påbörjade 7 games med ninja.. lek 1, vänskapsleken, gick över förväntan. hon var så himla duktig och vande sig väldig fort! så jag fortsatte med lek 2, piggsvinsleken, gick väldigt bra den också, men den får jag fortsätta med imorgon :) stackars ninja, kan ju inte hålla på hela kvällen.. hon är underbar.. slänger in en bild på Quicken från i höstas i detta inlägg =) visst är han SNYGG utan sin tjocka vintermundering? <3 mina älskade änglar.. <3

Dålig på att hålla planeringar .. host!


Min torsdag :)

Hej på er :) idag är det fullt upp.. det gäller att få tiden att rulla medan Sibbe jobbar till sent.. Jobbar 9-17, backträning med ninja kl 18, träning av halter på uteritt med Quicken kl 19.30, ut och springa med hundarna kl 21 och efter det blir det soffläge till Sibbe Kommer hem klockan 23 :) lite egenvård om jag hinner med också :) lite tråkigt väder men va gör de? slänger in en egobild igen, vem gillar inte att se på snygga människor liksom? haha ;)

Hey !

guudafint väder ute idag,men jag har inte ens pallat ta mig ur sängen.. än.. har tusen saker som måste göras.. städa, tvätta, gå ut med doggiesarna, träna ninja, rida Quicken.. o allt blir så mycket tradigare när Sibbe jobbar.. jag vill bara ligga kvar här. linn är på rhodos o jag Saknar henne fett mycket :( men kan inte neka till att jag är sjukt avis också ;) hon lär ju vara brun som en neger när hon kommer hem.. blekte tänderna igår, 20 minuter bara och det gav ett vitt resultat direkt! FINT! nähe dags att ta tag i dagen, hoppas ni får en toppendag söötisar !

Otursdag!

Började jobba 8 idag för sally skulle till veterinären halv tio, så hundarna fick hjälpa till på jobbet =) efter veterinären skulle jag köra till leksakshuset o köpa en födelsedags present till min brukare. tog en mindre väg tillbaka till marieberg där det alltid varit 50km/h.. blir invinkad av polisen som klockade mig på 44km/h. då hade de givetvis sänkt till 30 nyligen. 2400kr i böter. o då drog polisen ändå av 3km/h annars hade de hamnat på 2800kr. hädanefter letar jag efter skyltar :s efter jobbet aktuella till stallet, red ninja och försökte skrapa bort så mycket vinterpäls från Quicken som jag bara kunde..

Måndag.

Fick hoppa in o jobba en stund idag, men bara till klockan tre eftersom veterinären skulle komma och vaccinera hästarna :) så nu är det bara avmaskningen kvar sen blir det betessläpp! har fixat GRATIS bete i Jämjö, precis vid paddocken.. kan det bli bättre?

RSS 2.0