Så kääääär!

Jag spruudlar av lycka! För varje dag som går, blir mina känslor bara starkare och starkare för Sibban
Det är helt sjukt vad jag är kär, ni fattar det inte.. trodde inte ens man kunde känna såhär starkt för en människa.. 
Varje sekund utan honom känns som en evighet, och jag menar verkligen det jag säger! Jag känner verkligen att det är honom och ingen annan jag vill vara med, jag har definitivt hittat den rätta! Han får mig att må sjukt bra, han gör mig glad, och jag känner mig 100% trygg med honom! Han är någon jag skulle göra allt för, jag skulle kunna offra min högra hand för honom, utan att ljuga när jag säger det! Han har jag inga hemligheter för, honom sviker jag aldrig - för jag vet att han är den rätta och jag skulle inte byta honom mot något annat.

Nä det är till och med lika svårt som jag trodde att beskriva min kärlek till honom genom ord. Det går inte att sätta ord på såhär starka känslor. Jag ger ALLT för vår kärlek. Och om det ens finns någon mer än jag som känner såhär starkt för en annan människa så går vi nog räkna på handen utav alla människor i världen.


Det här är äkta kärlek.

Folk som snackar skit..

Det här är nog den plats i världen där folk snackar mer skit än alla andra!
Och då snackar vi om Jämjö/Fågelmara MED OMNEJD;) 
De lägger sig i allt, o tror att de har ett finger med i allas liv o problem, dom bryr sig inte över huvudtaget om vem du är eller hur du mår, det enda dom bryr sig om är att leta fel och kunna greja ihop en egen historia som de sedan kan livnära sig på att sprida ut.

Tro inte att någon är din vän, för förr eller senare kommer saker fram som bevisar att du aldrig borde släppt dom inpå dit liv. Dom fullständigt skiter i hur du mår eller vad du har gått igenom!
Och jag har bevisligen öppnat mig för helt fel personer.. mycket man hör men så lite som stämmer..

Och till de människor som snackar skit vill jag bara säga; keep on talking! Du är fruktansvärt jävla talanglös och kanske borde hitta dig en hobby istället? för du suger till och med på att snacka, det berättar mer om dig än om mig! Så kom INTE till mig o tro att jag inte vet vad du sagt, låtsas absolut inte som inget har hänt! för jag vet vilka mina riktiga vänner är, och vet du med dig att du sagt något illa om mig någonsin kan du också ge dig fan på att jag vet det med, så tänk inte tanken att jag fortfarande ser dig som en vän.

MEN! jag har faktiskt fina vänner runt detta område också, så alla ska ju inte ta åt sig så klart! :)



Hundvakt:)

Sibban jobbar och jag har precis stigit upp. Jag har ju jobbat hela helgen så jag är värd att sova för länge idag;) 
Igår kom Sandra med Ben:) Hon ska opereras så han ska vara hos oss till Onsdag morgon:) 
Har nog aldrig varit med om en spralligare vovve än han, han sprudlar verkligen av lycka! haha så himla söt!

Min vackra Ninja!


Sebastian Svensson

Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, du är det bästa som hänt mig o jag vill aldrig förlora dig!

<3


Lily Allen - Not Fair


Gooo låt! :D

Binihikinis

I'M IN LOVE!
Hittade två URSNYGGA bikinis på http://www.snyggunder.se .. Dom har assnygga underkläder, även om ungefär hälften är lite väl bra för min del kanske.. haha.. men CHECK THIS OUUUUUT:


:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:LOVE:


Grilltajm!

Igår var mamma, Linus, pappa, mormor & morfar här och vi grillade lite o  fikade o sådär, så grymt underbart! Jag bara mööös av deras närvaro! :) älskar verkligen min familj o min släkt! <3 ni är bäst! tuuuusen tack för att ni förgyllde min dag!
Det som var lite tråkigare var att Sibban inte kunde delta i vår gemenskap, han var o hjälpte Roland med o hacka gräs.. duktiga unge! :)

Satt o pratade med min bror i telefon inatt, han var nerstämd över en grej, det är så tråkigt när ens kära inte är på topp, vilket dom alla förtjänar att vara hela tiden :( menmen.. så är livet..

Idag har jag jobbat framtill nu, har precis smällt i mig ännu mer grillat från igår, matkoma.. men wahh så gött det är!! vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, skulle försöka hitta 2 papper från BM men nu är jag så mätt att det enda jag kan röra är fingrarna känns det som.. får väl börja detta projekt med en powernap, som vanligt!


Här har ni en bild på min knasiga släkt/familj,  som jag passar alldeles perfekt in i :)
Sen får vi inte glömma Lindha & Pontus som inte är med på fotot, men dom är ju lika tokiga som vi ;)
Jag älskar er!

koooort dag ;)

Idag steg inte Sibban o jag upp förrän klockan var typ två.. Calle o Sibban hade somnat på soffan o legat o gosat med varandra, medan jag hade hela dubbelsängen för mig själv o katten (som förresten smitit ut ännu en gång... SUCK!) Sandra och jag skulle åkt till Ronneby idag egentligen men eftersom jag är en sån segröv så slutade det med att vi satt hemma hos oss o snackade skit o lite:) Jag har hämtat ut mitt och Annemies oriflamepaket idag, vilket innehåll lite prylar till henne och till mig var det 2 body butter (luktar awesome), 2 tvålar, 1 dubbel-ögonskugga och en peel-off mask! hmm.. o jo! en diamantklocka till mig var däri också minsann :) mycket fint! Sandra fick ena body buttern o ena tvålen, vet inte riktigt vad ja ska med dubbelt upp till.. så nu luktar vi lika fint bägge 2!
Efter detta var vi ute på en skogstur på Flyleaf och Fanny, supermysigt, var verkligen helt perfekt väder för en uteritt!
Nu har Calle än en gång slocknat på vår soffa, o min älskling ligger nerbäddad i fåtöljerna som han så vackert har byggt ihop.. haha :)

Om man skulle gå o tränga ner sig där kanske.. ser ju rätt mysigt ut faktiskt..



Här har vi förresten en annan dam som valt en lite udda sovplats, mitt i maten :) Dålig bildkvalitet pga att jag tog den genom köksfönstret..

LÅÅÅNG DAG!

Blev väckt av min underbara Sibban som sa att Flyleaf stod på fel sida av stängslet så de va bara till o ge sig ut o fiska upp henne o släppa in henne i hagen kl 05:30.. gav de hö o sen började jag, halvvaken, snickra ihop ett stängsel så jag kunde leda el till hagen.. o där ja stod i hagen hörde jag ett välbekant ljud, det lät som en häst kom skrittandes in på vår gård,  eller på grusvägen utanför hagen jag stod i rättare sagt.. men när ja funderade lite till förstelnad av skräck insåg jag att nja, varför skulle någon rida såhär tidigt o dessutom in på vårt område?? Då slog det mig att FAN! det är en älg!! på ungefär 0,0000000001 sekunder vände jag på klacken o ruuuusade mot hagen hästarna går i, utanför stängslet stannade jag upp, vände mig om för att se om älgen kommit närmare, eller okej.. det var visst inte någon älg.. det var två gubbar som kom gåendes utanför.. på kanske någon halv sekund där jag stod o glodde på gubbarna som just skrämt livet ur mig inser jag att jag hade så bråttom ut o fånga in hästen för bara tjugo minuter sedan att det enda jag hade fått på mig i hasten var mina skor och sibbans hoodtröja.. endast iklädd trosor nertill.. så jag sprang för livet in i huset! satans så skämmigt då!

De måste fått sig en vacker syn på morgonen iaf.. gravid brud i trosor och hoodtröja springandes för allt vad livet är värt över en äng i skogen halv sex på morgonen..
Jag fick i alla fall liv i staketet och alla hästarna har hållt sig inne. inte ens när man bor längst ut på en grusväg i skogen kan man få va nudist! what the.. vi har till o med privat-skyltar fram till gården??:(
Nu är kl 02:40 o Sibban o jag kom just hem efter en bilfärd runt Torsås/ Torhamn med Calle:)
Vi har också varit på pizzeria o ätit, Sibbans syster Ulrika fyller år imorgon så de hade bokat bord, och jag lyckades få i mig allt detta på mindre än en timme:
- 1 Pizza
- ½ Gyrostallrik
- 1 tallrik m. sallad
-1 Fanta
-2 koppar kaffe
- 1 tårtbit

o ja va bara lagom mätt.. haha helt sinnes..
nu ska jag sova.. har två underbara, lediga dagar framför mig! :)
pöss


Vart är du lillkisa? =(

Nu börjar matte o husse bli oroliga!

RSS 2.0