!

De säger att jag lider av vanföreställningar..

Jag höll nästan på att ramla av min enhörning när jag hörde det!

Just sayin'

När killar pratar snusk till tjejer så är det sexuella trakasserier.
Men när tjejer pratar snusk till killar så är det 19.90kr/min som gäller

hahahaa


sweet!


This made my cry :'(

OBS KÄNSLIGA SKA NOG INTE SE DETTA!

Bebisen överlevde mirakulöst nog! Fyfan vad jag började lipa, jag vill inte ens tänka mig in i mammans situation! Men sånt här får en att tänka till en extra gång själv! Jag kommer aldrig att stå still vid en väg utan att låsa barnvagnen i alla fall! Fyfan! Fyfan!!
 

Men vafaan?!

Varför skulle du gå å ha ihjäl dig puppe!!!! Nu gråter jag ihjäl mig.. mina små fjärdefän! :( :( buhu.. varför har vi sån otur med tuppar?!

Hemma med halmen

Nu har vi fått komma hem, ska åka in igen om det blir värre..
Har varit en jobbigt natt!
 
 
Ville dela med mig av ett superfint par!

övernattning

Mollan o jag blir kvar över natten.. mobilen dör snart o jag har ingen laddare.. suck.. hon ska få på sig en andningsapparat o grejer..

MEN åååååå

Blir de akuten idag igen med mollan.. :'(
Ringde BVC nu o skulle lämna återbud för föräldragruppen imorgon.. för att Molly är sjuk och har vart på barn- och ungdomsplanet, blivit testad för RS-virus.. o blabla..
 
joo, men dom har ju inte ringt upp, så vår BVC-läkare och jag har jagat dom inne på b- u- planet o de visade sig att dom har jagat mig också. (på mitt gamla nr)
 
.. Och provet visade att Molly har RS-virus. :'( ååååååå!!!!!!!!
så nu ska vi va inne vid två..
 
 
 

Lilla älskelutten ! :(

Har varit med Molly på akuten idag.. Svider väldigt jobbigt i mammahjärtat! :( :'(
 
Hon har inte vart på humör idag och inte velat äta ordentligt plus att hon inte velat göra någonting.. bara sova..
Så jag sov med henne mellan 11 och 14, sen steg vi upp och hon fick en flaska mat, som hon bara åt hälften av..
 
Sen blev hon trött igen och jag skule lägga henne o vila.. hon blundade direkt, och sen började hon gnälla lite, gav henne nappen igen och smekte hennes kind, så somnade hon nästan innan hon började gnälla igen.. gjorde om samma sak och lade mig och höll om henne, då helt plötsligt "vaknar" hon i panik och skriker jättehögt, jag försökte trösta henne men hon skrek luften ur lungorna på sig så jag satte henne upp, och när hon skulle dra in luft i lungorna fick hon ingen luft utan det bara rosslade av slem.. :( Å då blev hon jätterädd och skrek sig nästan blå..
 
Då började istället jag o lipa och tog upp henne o kramade och vaggade henne..
 
Efter ett tag lugnade hon sig men var fortfarande skärrad.. gick upp med henne och tog telefonen för att ringa 1177, sjukvårdsrådgivningen, som i sin tur sa att vi skulle åka in med henne, så dom ringde akuten och sa att vi kommer in.. Så jag går runt lite med henne och försöker få i henne lite mat så hon inte åker på tom mage.. då åt hon en flaska men det tog sin tid.. hon kunde ju inte andas samtidigt..
 
 
Väntade in sibban som var påväg hem från jobbet i 110..
Gick runt med henne och klädde på henne andra kläder under tiden.. när han kommer så startar inte biljäveln utan nu e de nåt annat jävelskap som spökar i skiten, det stod att startspärren gått i! :@

Så det blev till att rulla iväg i firmabilen istället upp till hans föräldrar så vi kunde ta den bilen in.. när vi kommer in får vi knappt komma in (?) för att där var så många förkylda barn och dom undrade om vi kunde komma tillbaka på måndag, visst jag förstår att det finns hög smittorisk men hon måste ju ha hjälp hon också!? Och vadå vänta till måndag? hon kan ju inte sova utan att kvävas!
 
Vi fick iallafall hjälp efter någon timme, satte oss längst ut i väntrummet, i en liten koridor som låg intill för att hon inte skulle vara bland de andra barnen.. då kommer deras föräldrar och går runt vid oss för att sysselsätta sina barn.. så deras ungar går o hostar och nyser utan att hålla för vid molly.. då blir man ju ännu mer orolig..
 
Dom kollade tempen på henne, 37,8 som dom tyckte var liite lågt.. Hon gillade inte alls att ta tempen utan blev rädd och började gallskrika igen.. sen skulle hon vägas, och blev ännu ledsnare.. hon väger iaf 7,565 gram nu..
Sen undersökte dom lungor m.m. på henne, allt lät fint.. vi sa att vi var oroliga över RS-viruset och då skulle de ta ett prov.. under tiden läkaren gick ut somnade hon sittandes i min famn, och när de kom tillbaka bad de mig att hålla fast hennes armar och huvud i ett fast grepp så de kunde köra ner en bomullstops på en lång böjlig pinne.. o hon hade inte ens hunnit vakna ordentligt.. Jag säger bara det att det var nog det värsta jag varit med om! Att hålla fast sitt barn som gråter och gråter och gråter och försöker slita sig loss för att någon kör ner en bomullstops i näsan på henne..Vi får i alla fall svar imorgon om hon har RS-virus.. Hoppas verkligen inte hon har det.. Vi fick med oss näsdroppar och koksaltlösning hem.. näsdropparna hjälpte direkt så hon somnade fort.
 
Sitter just nu med hjärtat i halsgropen när jag hör henne hosta och hosta i babyvakten.. usch det gör så ont i mig! :(:(
 
Sibban och jag har beslutat att hålla vak varannan timme var i natt så hon inte får för mycket slem igen så hon inte kan andas.. jag lär inte kunna somna ändå..
 
Vår stackars, älskade lilla skatt! ÅH vad jag hade gjort vad som helst för att byta med dig!
 

Make-up with ya face :D

 

Wii

Kolla va Molly har fått utav sin mormor o morfar!
Nu jäklar kan hon ut o racea barnvagn!
Skitsöt!

så va de med de..

Jag e flitigare på o uppdatera på vår andra blogg, haha..
Idag fick Molly sin efterlängtade badrock! de var ett erbjudande hos libero där man fick en sån om man köpte 3 produkter ifrån de o sen skickade in kvittot:) kul!
var tvungen att kränga på henne den över kläderna;
 
 
lite stor är den än... haha:)

Hejhopp!

Igår var Lindha här, vi har ju som sagt bestämt oss för att gå ner 15kg var i vikt. Vad tror ni? Kommer vi klara det tills AUGUSTI? Det tror jag! Det betyder u att vi behöver gå ner ca 2 kg per månad, och det borde väl inte vara några problem? :P
 
Så snääälla! Kom gärna med alla tips ni har, eller i alla fall något?
Länk i bloggen får ni ju självklart i såfall!
 
Idag fyller Linus, min lillebror 12 år! Shit, de är helt sjukt va tiden går fort..
Grattis min knasiga underbaring till bror!
!
 

FÖLJ VÅR ANDRA BLOGG!

Lindha o jag har startat en gå-ner-i-vikt-blogg!
 
http://fetknopparna.blogg.se
Följ oss !
 

HAHAHA

hahahahhaah
 

NTT

Trick training kombinerat med Natural horsemanship med hingsten Expert, mer känd som "Sherdil" :)

E-mail!

Ni som hittat hit från stylesearch, maila [email protected]!


Hihi!

Pappa skickade just en länk till ett youtube-klipp där dom spelar Olle i Kalmarsundsparken, fan va kul! Måste säga att de va ett rätt bra jobb, ganska likt :D
 

Awesome!

Här har ni nått o öva på kära läsare ;P
 

Gangnam style!

haha älskar videon?
 
 

Meet Zack

OJ, höll på o glömma..
Bebis nummer två var det, jaaa... ;)
 
Här har vi Zack;
 
 
 
Som är en renrasig Aussie (Australian sheepdog/shepherd)
Han är född 2012-10-07.
Hur snäll och genomgo som helst! en toppenhund verkligen.
Vi köpte honom genom blocket hos ett par i Backaryd, de har bara haft honom från nyårsafton till och med när vi hämtade honom, den 3 Januari. DE i sin tur köpte honom av uppfödaren som bor i Höör, Skåne.
Han har bara en halv svans, troligtvis har de andra valparna bitit av den när han var lite yngre. Annars är det här ju en ras som svansarna brukar stympas på, men det är ju inte lagligt i sverige. (Och tur e väl ändå de?? :S)
 
Han bodde hos uppfödaren i ett uthus, och i nästa hem i en tvättstuga (pga allergi).. men hemma hos oss får han ju givetvis röra sig fritt.. åtminstone i hallen o TV-rummet, resten av huset får han springa i när han är helt rumsren. O på nätterna sover han i vår säng tillsammans med oss andra.. :)
Av uppfödaren kallades han för Rocky, hos nästa ägare, Pepsi, och nu är han döpt till Zack, som han lyssnar jättebra till.
 
Anledningen till att vi döpte honom till Zack var för att vi inte gillade namnet Pepsi, och jag fick dessutom alltid hjärnsläpp när jag skulle ropa på honom. Kan också bero på att jag inte gillar pepsi heller.. haha..
Han kallas för Zack/Zacki/Zacke... haha aja, de va de :)
 

Sorry..

För dålig update:P har inte haft tid/orkat/velat..
Idag har mamma, pappa o Linus varit här!! Supermysigt, synd bara att tiden går alldeles för fort när dom e här :(
Det har i alla fall varit efterlängtat <3
 
Molly ,mår bra, jag mår bra, Sibban mår bra o vi ska spela bingolotto ikväll.. igen.. haha tur att vi inte har blivit såna nördiga bollmongos som ska spela bingo varje tillfälle :P Men hallå tänk om vi vinner en massa pengar !! :):):)
Fast vi vet ju att vi inte gör de.. men vem vet.. haha.. Torhallen låg kanske inne med miljonlotten.
 
Oså har vi ju fått en bebis till, så jag har inte haft sådär jättelätt att uppdatera som ni kanske förstår :P har häcken överfull..
 
Förresten har vi sålt giggen nu! Hela 3,500 riksdaler kammade vi hem. Gav själva 2,000 för den så det tycker ja vi kan va fruktansvärt nöjda med, eller ? :)
 
berättar lite mer om vår bebis nr 2 lite senare idag..
 
 

RSS 2.0