Inställt!

Det blir inget Öland idag!
Dom stänger 16 så vi lär ju inte ens hinna dit fågelvägen..
Nu ska jag fortsätta sura :P

Tackar!

Idag lät lilltösan mig få sova färdigt för första gången på länge ;) (en vecka typ;) )
Sjukt skönt! Nu är mitt tålamod tillbaka o äntligen är jag pigg o orkar med dagen!

Glad har hon vart hela förmiddagen också :) Just nu sitter vi o kollar på Dora o hon pillar lite med sina leksaker samtidigt. Själv tänkte jag häva i mig en kopp te och lite björnbär innan det blir en liten vila för Molly o sen promenix efter det :)

Jag måste ju försöka få timmarna att rulla nu tills Sibban kommer hem så att vi kan åka iväg till Ölands djurpark nån gång B-)
*mer exhalterad än Molly*

Kommer bilder ikväll såklart! :)




Aha.. o här sitter jag?

Det är mulet som fan ute! Hade planerat in en liten promenix på min rast (från min såååååå stressiga arbetsplats;) ) men det blev faktiskt ingen pga vädret.. lite trist för jag hade sett fram emot den :(

Istället sitter jag i soffan i pausrummet o läser tantatidningar! ;)



Update från jubbet ;)

Asså, här är det bra mycket lugnare än vad det var där jag jobbade innan! Rätt skönt iofs.. Känns som att jag kommer klara den här dagen helt perfekt ändå!
Vad var det jag sa?
Jag har skillzen!
 
En av gubbarna blev till o med riktigt glad när jag trillade in! De berättade att han började prata massor, annars säger han ingenting.. han satt o log mot mig o klappade mig på armen hela tiden..
.. men det är ju klart, vem gillar inte unga fina töser när man sitter på hem med gamla tanter? ;)
 
HEHEH
 

Imorgon bär det av till Ölands djurpark med min lilla familj, ska bli urmysigt och jag är övertygad om att det blir ett uppskattat äventyr från Mollans sida!
Sibban börjar ju jobba imorgon dessutom.. för nu e ju jag arbetslös.. halvt iaf! Så det blir jobbigt om vi bara ska få in pengar genom F-kassan.. speciellt med tanke på att vi har ett helt zoo där hemma!!
 

Upp å hoppa!!

Godmorgon på er :) Haft full rulle här på morgonen! Molly vaknade 08:00 och ville inte somna om för allt i världen ;) så det var bara o knalla upp.. sen har hon vart supertrött hela FM så jag har försökt o lägga henne, som hon givetvis inte var med på.. sen när hon satt uppe satt hon o lekte med sin tandborste o trillade så den rev henne i munnen o hon började blöda :( aj aj aj.. så jag har fått sitta o trösta henne men nu sover hon äntligen! Så nu har jag fått tid att äta lite frukost.. har smällt i mig en kaffe innan så det borde räcka :) Frukost blev björnbär med mjölk, svärfar som har plockat bär :) gottis! Ska jobba idag, 12:30 - 21:15, har inte haft intro eller nånting på det stället jag ska vara men det ska nog gå fint ändå:) Hur svårt kan de va? Jag har ju i alla fall erfarenhet av arbetet :) Jag hoppas att ni får en bra dag!

Läpptatuering

Ni har väl inte missat att det kommit ut läpptatueringar på marknaden?
 
Det är verkligen mycket snyggare än läppstift!
Lätt att applicera och du blir inte invalid av att använda der utan det går att äta, dricka, slicka sig runt läpparna, det känns helt naturligt o jaa.. U name it!
 
Pussas o sånt går också ;)
 
Här är en av mina läpptattoos, o jag tänkte jag skulle visa er hur man får den på plats! :)
 
 
 
 
Först av allt måste du se till att dina läppar är torra och rena..
Sedan behöver du bara en svamp, en sax och vatten!
 
På baksidan av läpptatueringen finns en mall så att du lätt kan klippa ut tatueringen efter din egen munform, vilket du givetvis börjar med!
 
Sen tar du bort plasten och när du gör en "ah"-min med munnen fäster du tex nederläpptattoon mot.. ja, nederläppen just.. sedan blöter du svampen och duttar emot pappret (minns ni hur man gjorde med fake-tatueringarna man hade som mindre?) ;)
 
 
O sen...volá!!
Dock va jag för slarvig med att klippa ut den helt perfekt som ni ser ;) men visst är det coolt?!
 
 
O billigaste/SNYGGASTE   läpptattusarna hittar ni på www.inknthings.se!!
 
 
 
 

phew!

Vart just ute på en promenad med Mollan i den gassande solen ;-)



Pallade bara ett par/tre km sen orkade jag inte mer, blev för varmt i solen!!
Sen funkade imte min runkeeper heller (fick inte igång GPS-en i telen så ja sket i o använda appen)

Nu tänker jag lägga mig på sofflocket ett tag för det tycker jag lätt att jag kan göra med gott samvete nu!

Tjingeling*

Oflyt

Ni får inte tro att jag glömde bort o uppdatera igår, det var nämligen så att jag fick inte så mycket tid över till det sen , försökte lägga upp ett inlägg men så funkade det inte o lägga in bilderna o när jag uppdaterade sidan försvann all text.. suck.. Så jag lackade ur o övergav er ;-)

Jag hatar när saker inte går som jag vill (a) ;)

Väntar just nu på Sibban ska komma hem så jag kan hoppa in i duschen för idag är jag ofräsch.. :P somnade med smink o hela jävelen på mig igår!


Aahh förresten



Jag har suvveprodukter för mitt hår, tänkte dra upp de jag använder lite senare.. trots att jag har kort hår är jag nog flitigast i universum med att sköta det bra.. haha , om man färgar håret hit o dit som jag gör så behöver man ju verkligen det ;)

Berättar senare! :-*

Time's up!

Söta, rara små ludna läsare .. NU ÄR JAG DÖD!
Trodde det skulle räcka med ett köpp käff o en kall dusch för att ja skulle va redo för dagen.. men den här tröttheten lurar jag visst inte så lätt ;)

Vi har i alla fall klarat oss igenom föräldragruppen nu,fick en bokad tid för vaccination den fre 20 sept.. hatar verkligen när Molly ska få vaccin :S hemskt..

Aja hon är däckad sedan länge, höll på atr sova på FG med, på eller emot alla barn o mammor.. haha..

Så nu ska jag skynde mig o ta henne till sängen så jag med kan få mig en blund!!

Hörs sen :)




Alltså fyfan!

Undrar hur jag ska orka med den här dagen!!
Sibban o jag kom i säng lite för sent.. o bara för det ska det vara första natten Molly vaknar på natten o vägra somna om!

Vet inte riktigt när hon vaknade men tror de va runt tre, o grejade här o vart till kl sex innan jag fick henne o sova.. sen vaknade hon strax innan 8 så nu är vi uppe. Jag har inte en muskel i min kropp känns det som!

Hade tänkt o vila så fort hon vill sova igen men Sibban påminde mig om föräldrargruppen som drar igång 10:30.. HÄRLIGT!
Hur otålig kommer hon inte o va?

Sibban är iväg o kollar bil med sin syster i skaune så länge o sedan ska vi till mamma o pappa efteråt ♡
Vi får väl se när under dagen jag däckar ;-) bara det inte blir på FG!


Älskade lilla onge.. SOOOV!!!!

Blogg-app!

Har laddat ner blogg.se's app till paddisen..
så detta e bara ett test-inlägg :-)

btw , mår bra mycket bättre nu än innan.. så skönt o slippa tjura o gnälla ;-) hoppas att det håller i sig imorgon med.. eller ja helst i fortsättningen öht! Men det brukar alltid bli värre under natten. Hoppas att det bara är en förkylning o inte Nicki o Kurre som är problemet.. jag är ju dammallergiker o kakaduor dammar ju som f-n...

Aja, nu har jag testat denhär appen, verkar juändå bättre o blogga från deras egna sida så vi får se hur det blir i framtiden :)




Kurre visar sin bra sida..

/www.youtube.com/watch?v=RDWfJ3p-4Ew&feature=youtube_gdata_player

Surftips!

På http://www.gomdajuveler.se finns den här snygga jackan för 599:-
 
 
ÄLSKAR deras kläder!!
 
Oj, vänta.. fyller inte jag år snart?! *blinkblink* ;-)

fml

Jag vet inte hur man bäddar in från paddan det är därför det bara blev en länk i förra inlägget.. haha men så lata får ni inte va !
 
Idag är det så jävla synd om mig.. ;-) jag e dödssjuk alltså! Men man får bita ihop o kämpa på! 
Jag har märkt att jag blir så tycka-synd-om-mig-själv-ig nu efter att jag blivit mamma o blir sjuk..
Men det är faktiskt inte lätt o inte kunna vila eller ta det lugnt med en sprallig ettåring som vill va överallt o precis lärt sig klättra! 
 
Jaja ni ser.. nu börjar jag igen! 
 
 

Nickis kvällsryck igår..

Han har plockat av sig sina fjädrar så det är därför han ser ut som han gör men dom har börjat komma tillbaka och jag har inte sett honom plocka några här så han blir nog fin han också snart.. just nu ser han ut ungefär som om han var redo för ugnen..
 

Jaja, igårkväll fick han goddagspunket o på slutet börjar Kurre skrika.. därför stängde jag av, för de låter förjävligt!!
 
https://www.youtube.com/watch?v=C4xJ4HAdnHY&feature=youtube_gdata_player

Lever ni?

Eller rättare sagt.. lever jag?
Eh jo det ska jag tala om för er att... det gör jag!
Och det får jag minsann veta varje dag! Vi har nämligen skaffat två kakaduor som älskar sin egen röst.. och det ska höras..
HÖGT!
Helst så att hela Sibbaboda hör den! Det känns som om trumhinnan ska sprängas eller nåt :P Tur att dom inte skriker så ofta.. mest bara när dom inte tycker att de får tillräckligt med uppmärksamhet eller när de ser att manäter något men inte dom får smaka.. O går man ut ur rummet så ropar de efter en.. så trots skrikandet är de såå mysiga och roliga!
 
Molly blir snart hela ett år! Det är helt sjukt! Vår lilla lilla bebilutt ♡♡
 
Vi har skaffat oss en padda jag o sibban, därför har till o med jag möjlighet att uppdatera min blogg nu ;-)
Har skaffat ny fån också, en Samsung Galaxy s4.. supernöjd!

gomörrn.. tror jag..?

Hejju.. Trött som ett litet jehu är jag! Har vart uppe till 03:00 för Fanny hade trampat in en spik i strålen så veterinären vart o grejade o donade.. o nu är de dags för jobb. SKJUT MIG!

RSS 2.0