Dip dye




Dip Dye?
Detta är tydligen något som blivit väldigt populärt nu.. fattar inte vad folk tycker är så snyggt med det??
Själv tycker jag det ser sjukt ovårdat och oskött ut.. inte fint alls och inget jag själv skulle kunna ha..
Nä usch fy !


Något jag velat berätta länge

En sak till jag låg och tänkte på igår var det här med graviditeten, facebook, förlovning osv..


Innan jag blev gravid fick jag och Sibban för oss att skriva ut på Facebook att jag var det, vi hade druckit en del och tyckte att det var ju en skitrolig grej! O se vad folk säger, för mäniskor funkar ju som så att de tror att allt dom läser är sant..

Sagt och gjort, båda två skrev ut det på facebook och in öste svar, jag svarade inte på några, varken tack-kommentarer eller påhopp, många vänner backade däremot upp mig och sa ifrån, det tackar jag självklart för, för jag vet ju vilka som finns där om det skulle behövas nu!
Däremot fick jag gå ut till dessa och förklara att jag är tyvärr inte gravid, men tack för backup-en!
Det var något jag verkligen ångrade att jag skämtade om, för det var inte värt det..

Det var inte roligt när jag fick reda på att mina föräldrar fått reda på att jag var gravid på omvägar och avfärdat det.

Den 25 december gjorde jag ett graviditetstest eftersom min mens blivit utesluten, och det visade att jag var gravid. WOW! SKITKUL, tänkte jag.. verkligen skitkul att behöva berätta för alla vänner o familj att jo men jag är gravid.. då undrar ju alla vad det är för fel på mig när jag ena dagen säger att jag är gravid, sen inte, sen helt plötsligt är jag det igen!? wtf?
Enligt ultraljud o doktorns alla uträkningar visade det sig att jag blev gravid samma dag som jag och Sibban hade skämtat om det på Facebook..

Jag valde i alla fall att hålla det inne o bara berätta för släkten denna gången o absolut inte gå ut med det på Fejjan.

- Sibban och jag är inte förlovade, det har vi däremot skrivit på våra relationsstatusar, men jag menar; hur många är det inte som står som gifta med sin bästa vän, eller står som gifta med sina partners? och det stämmer ju inte..  många som tror detta också och som grattat oss 

Hade det varit något som stämt, då hade jag gått ut med detta till mina närmsta vänner, familj och släkt innan jag skriver det på Facebook.

Fan vad skönt o skriva av sig detta!

Saknar dig vännen..

Låg och tänkte länge igår innan jag kunde somna..

På en vän som jag fortfarande håller av.. och jag väntar på henne fortfarande, på att hon ska komma tillbaka, men jag vet inte om hon beslutat sig för att låta bli.. hur som helst tänker jag aldrig sluta vänta, jag kommer alltid att stå med öppna armar o ta emot henne oavsett vad!

Hon är en äkta vän, positiv och glad, sprallig, helt enkelt en sån som får en glad när man mår dåligt, som är lika galen som jag.. som hänger med på alla mina knasiga idéer och som har lika knasiga idéer själv, någon man inte behöver skämmas inför det minsta! En sån man verkligen ska vara rädd om.. men jag tappade henne.. och det sårar mig än!

I början av December var det som vi hamnade i tvist med varandra på något vänster, jag har bett om ursäkt för min del av det, men jag vet inte om den är godtagen eller inte.. och jag vågar inte heller själv ta kontakt med henne igen för att kanske råka riva upp gamla sår, det är det sista jag vill! Så därför väljer jag att själv vänta på att hon ska komma, så får vi väl se om hon gör det eller inte.

Så mycket jag tänker på henne, tänker jag nog inte på någon av mina andra vänner, minst en tanke går till henne varje dag.. för jag saknar henne så jävla mycket, tycker om henne så sjukt mycket, jag vill veta hur hon har det, hur hon mår, hur det går för henne i livet, om jag kan hjälpa henne o finnas där!
Men så kommer vi till den punkten igen, jag vågar helt enkelt inte ta upp kontakten igen.

Jag vill i alla fall att du ska veta, Sofia Andersson, (om du nu läser detta) att jag saknar dig väldigt mycket.. och jag höjer dig till skyarna än, för att du är en underbar kompis och en sån fin vän som du borde alla få ha någon gång i sitt liv, och jag antar väl att jag har haft min del!

Imagine a circle it has no end

it shows how long I´ll be your friend

even when death do us apart

I´ll keep our memories in my heart ...

Miss you


Dator igen!!! :)

WIIIIIIIIIIIIIIIIIE!

Nu har jag min dator igen!! Min duktiga och älskade pappa har lagat den! Han är så himla duktig!! :)
Så nu kan jag äntligen blogga, det har vart lite väl drygt att blogga med mobil, inläggen blir dåliga o röriga som ni sett;) därför har jag inte haft någon som helst lust med de!
Så ett stooooooort megatack till dig pappa! <3



Idag startade jag dagen med en tripp till jämjöhallen för inhandlande av massa gotte tills mamma, pappa o Linus kom, blev mest chokladgrejer kom jag på mig själv med när jag kom hem, men jag hoppas det blev gott ändå ;) haha..  så dagen har bestått av massvis av myspys!

Nu har jag försökt komma in i denhär datorvärlden igen.. efter 4 år utan dator.. o det går väl sådär.. vet massor av funktioner men jag minns inte hur man kommer in på de olika sakerna, kommer knappt ihåg vart startknappen sitter.. sjukt är det :P hah..

Nu ska jag i alla fall krypa ner hos min fina Sibban för ännu mer myys!

Idag gick jag in i graviditetsvecka 27, helt sjukt vad tiden går fort! bara 3 månader kvar snart tills vi får hålla vår lilla flicka :) Längtar !!

Godnatt o pussåhej :*

Skitarg!

Ledig idag.. Sandra <3 har vart här en sväng o hållt mig sällskap, underbara vän! Resten av dagen har ja slappat framtill ikväll då ja skulle ut i stallet o riva en vägg vi satt upp en gång.. först va de en box, sen efter lite planerande kom vi (jag) fram till att jag skulle ha en stor fin sadelkammare där.. så efter att vi rivit boxväggen o satt upp en helvägg blev vi lite tvungna att tänka om planlösningen.. så jag måste göra en mindre sadelkammare på ett annat ställe o bygga en box där igen.. rev väggjäkeln nu igen o skulle börja bygga upp en boxvägg men rev mig på ett par spikar så ja slängde hammaren i väggen så får Sibban bygga upp dendär dumma boxväggen :( ja orkaaaar inte! Så.. nu har jag klagat av mig lite.. Ja vill ha sallad förresten.. nu vet ni det också.. Rolig blogg jag har va?

RSS 2.0