Illamående.. uäärk !

hej på er.. haft en bra dag? det har jag i alla fall! dagen började med att jag vaknade ca klockan 10, somnade om och vaknade vid tolv ungefär. gick upp och städade och rensade rabatter.. därefter var det tänkt att jag o Sibbe skulle ut med shettisarna o vagnar men det blev jag och Linn som hamnade i vagnarna istället. därefter blev det en ridtur. min häst är väldigt lättstressad och ställer sig gärna på bakbenen när det blir för mycket. och idag gjorde han nästan en knockout på mig, han slog nacken i sidan av mitt huvud så jag blev yr, illamående och fick en hejdundrande huvudvärk. inte nice alls. vi fixade stallet o tog in hästarna, o sen åkte vi o lämnade Linn och hämtade mina oriflame prylar! :) bodylotion, kroppspray, läppstift, kajal, eyeliner, rouge, Foundation, handkräm, ögonskuggor... och massor mer saker! kul! :D sugen på att testa allt NU! men det får nog vänta till imorgon, nu ska jag in i duschen!

Yesterdaay !

igår kväll hann jag aldrig blogga, så jag drar det lite snabbt nu istället:) på väg hem från jobbet hämtade jag upp Linn för hon o jag skulle rida, väl i stallet var nadja där, som har sin ponny hasse i stallet, jättetrevlig tjej :) vi red i 2 timmar, eller ja Sulan vart jättekinkig för att hoppa över en bäck, det tog ca 30 minuter. han vägrade verkligen vad jag än gjorde. men eftersom han är en ridtravare tänkte vi tillbaka lite hur kuskarna lärde sina hästar att gå framåt. dom 'Ruskar' ju till i tygeln samtidigt som dom smackar.. och då gick det kanon! han fattade direkt och hoppade över! Att vi inte tänkte på det tidigare. vid nio var vi tillbaka, pysslade om shettisarna Nasse och Frasse lite och därefter åkte vi hem. när jag kom hem kollade vi lite på tv (Scrubs = skitprogram enligt mig, dock) o sen lade vi oss. Sibbe är o jobbar just nu och jag tänkte pyssla lite ute i trädgården eftersom det är så fint väder! :)

Tack !

Tack älskade syster för headern ! i love you :*

LOKA - Likes L.A. , coconut dream

Innan jag ramlade in på jobbet idag svängde jag förbi OKQ8 för att ha något att dricka, och hittade den här nya LOKAn i kylen.. och jag måste bara säga att det är bland dom godaste 'lokorna' jag druckit faktiskt.. precis lagom mycket cocos- smak ! :) Oj, vilken stor bild.. Har ni testat den ? vad tyckte ni ? :)

Ensamt... :(

usch.. idag kände jag mig verkligen ensam när jag steg upp, Sibbe är ju i tyskland nu med en kompis :( tur jag jobbar idag! Släppte ut hästarna på morgonen och fixade lite i stallet inför kvällen.. 7 morgonpigga hästar som stod och tryckte mot boxdörrarna när jag kom.. så mysigt :) Tjejen som skulle gått breve mig idag är sjuk så jag jobbar ensam idag.. både skönt o lite tråkigt faktiskt! Får dra med mig Linn hem efter jobbet så jag slipper sitta o inte göra någonting helt ensam!

ridtur i det fina kvällsvädret..

slutade jobba klockan 17 idag.. skönt.. åkte till stallet direkt och plockade upp Linn på vägen. vi red en runda, jag tog min quick och Linn tog Sulan, o så red vi ner till femmeryd för att se om johan var hemma men det var han tydligen inte.. så då red vi hemåt igen, och som alla andra våra ridturer slutade det med att vi var lost in the forest i vårt tappert sökande efter genvägar.. hehe :) när vi var tillbaka på hemmaplan fixade vi i ordning stallet och släppte in hästarna. sibban hämtade Linn och jag for hem efter min pizzabit som väntade i kylskåpet ;) imorgon blir det ännu mera jobb, och jag ska dessutom ha en tjej som ska gå breve.. jag brukar vara dålig på att hela tiden förklara allt jag gör och varför men det ska nog gå finfint.. hoppas hon trivs och vår brukare trivs med henne så jag kanske får någon chans att vara ledig över valborg.. cruising i Nybro då ju :) Hepp, läggdags! god natt :)))

Fika på el mundo


bååålhärlig morgon !

Godmorgon... ;) jag har ramlat in på jobbet och allt är i sin vanliga ordning.. förutom att idag är det verkligen vår ute! OCH FÖRUTOM att bensinen är äckligt dyr i Jämjö. och det tänkte inte jag på förrän mina slantar verkligen rann iväg. 14,49 kr för en liter är verkligen avtändande. funderar på att dra fram någon gammal cykel istället. kasta bilen i soptunnan.. suck. nehe nu ska jag kompensera det hela med att sätta mig och mysa i solen på altanen i sällskap av en kopp kaffe & en morot! :) ha en störtskön dag allesammans !

Sängdags !

Dags att blaska av mig sminket + smörja in mig + skrubba truten å sen krypa ner under täcket hos min älskade sambo för att ladda upp inför nästa arbetsdag ! Godnatt, sov gott, vakna torrt!

RSS 2.0