och förresten.

 Jag ångrade mig, det blir inget löshoppande för Quicken på söndag, jag tror jag börjar med att glutta på. haha, fan annars blir de kanske kaos.. nya hästar, ny miljö.. och.. HINDER! Wooow HINDEEEER.
 
.. och där far Mr Quick iväg i 110km/h av lycka. Jag ser det framför mig och det är jättepinsamt. Fyfan va ja skäms nu. Vilken dåre.

okeeej..

.. nu har det gått "ett par" timmar.. vart är du hun? :( Hatar att han glömde sin laddare hemma och inte har batteri på telefonen!
 

.. vad hönsig jag är :P

blabla

Sitter o väntar på att sibban ska komma hem från Göteborg.. de dröjer väl ett par timmar till!
 

Jag har precis fixat anläggningskort (gymkort åt Quicken) på Orranäs så Maggo o jag ska löshoppa Quicken & Citat på söndag, skoj! sibban får va lite barnvakt:) Skönt o ha ett ridhus o va i nu i detta rusket!! ;)
 
kan fortfarande inte lägga upp bilder.. .sux!
 
bajbaj

HAHAHA

Natthumor!
 

ahhh vilken fuling!

 
hahahahhaaaa!!!!!!!

Min alldeles egna..

.. lilla hönsesajt :D
 
Kika in: http://www.hons.ifokus.se
 
"Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck

Shoppingshopping..

Idag har det bärt av till Willys för lite livsnödvändigheter, hittade 1000 olika nya burkar med barnmat som molly ska få prova.. hhaha.. hälften hinner bli odugligt innan jag öppnar de. Hennes favorit är Majs & Potatis-pure ;)
 
I alla fall.. Har också köpt henne en Musikmobil att ha ovanför sängen, den både lyser, spelar olika melodier och snurrar nallar runt.. Hon äääälskade den!!
Köpte en dressyrsadel också! Har inte hunnit testa den än :) Men det är en av syntet, tänkte ha den till Quicken till en början nu tills hans muskler har funnit sin rätta plats, sedan tänkte jag investera i en lite finare av läder.. Älskar verkligen dressyrsadlar med djup sits! Man sitter som gjuten.
Köpt sportBH, lite barnfilmer, schampo & balsam, hårfärg ;) blingbling till ridhjälmen m.m.
 
Nu är jag trött på affärer så det får va! hahah.. :P
 
Och ne, min dj---vla bluetooth till datorn har hundfan tuggat sönder.. så jag kan inte visa er några bilder!!! När ja trycker i blåtanden så står de bara att datorn inte känner igen enheten och jag har försökt med allt tror ja.
irriterad!
 
 

Förresten..

.. Så har jag skaffat Instagram. Eller.. det är ju ett tag sen.. haha.. flyghest heter jag i alla fall där! Välkuum:D

Tänk..

..att idag fyller min älskade, världens vackraste, finaste och bästa mamma år! Min fina mamma<3

..att idag var det exakt ett år sedan som Sibban och jag var i Malmö och fick se den lilla räkan i min mage för allra första gången! Vilken totalt oslagbar känsla! Och efteråt åkte vi till mamma o pappa och visade bilderna och filmerna. Idag är lilla Molly 4 månader och två veckor!! Satan vad tiden rusar!!!

.. att idag kom Sibban hem från Göteborg, så hela dagen har bestått av mys o gos :-*

RSS 2.0