Onsdag! <3

Siter med världens frukost.. haha.. jag brukar vanligtvis ta någon macka o ett glas cola på morgonen, men sen en tid tillbaka har jag fått frukostdille! Min frukost idag består av:
 
3 Smörgåsar
1 Glas apelsinjuice
2 kokta ägg
2 morötter
1 Kiwi
1 skål filmjölk
 
Mumma är de :)
 

Sitter med färg nummer 2 i huvudet för tillfället, får se hur detta slutar..
 
Och jo förresten!
Onsdag är det ju idag! Underbart! de betyder att jag går in i ny grav. vecka (35) fattar ni hur fort de går dehär? herregud!
Och så är det ju löning idag också.. hm.. det betyder att jag får ta itu med räkningarna snart.. jag är redan sent ute;) brukar nämligen alltid vakna mitt i natten till lönedagen o logga in på min bank o betala räkningarna då.. haha! men det är riktigt gutt o göra det faktiskt! för sen somnar man om o när man vaknar på morgonen känns det som man inte betalat räkningar på år o dar! :) o de e najs! haha
 

Godnatt....

Har vart o handlat lilte kylskåpsgrejer, frukt o glass idag :D
 
Köpte hårfärg också, så nu har jag färgat en gång, fixar resten imorgon :) Mitt hår är nog det mest tåliga som finns, vet att jag blekte mitt hår 3 dagar i rad en gång o tredje dagen var det bara lite slitet i topparna, klippte någon centimeter och voila! sen var de som nytt!
 
Bild får ni inte se förrän det är klart :) Nu ska jag sova!

Katjiing!

En bil mindre..
 
.. oså klirr i kassan till mig (:

Tuesday

Har ni sovit gott? :)
Själv har precis smällt i mig frukosten så nu sitter jag o väntar på en som ska komma o kolla på bilen igen!
Har försökt få tag i min chef så jag kan sticka till kontoret o hämta lite viktiga papper men hon har inte svarat.. hoppas hon hör av sig i eftermiddag annars blir jag nojjig..
 
hmm,mhh.. imorgon är de Onsdag! Vet ni va det betyder?! Jo, att jag går in i vecka 35! Bara 5 veckor kvar till liten kommer :D:D aweeeeii!
 

Över änd åut

Nu har vi hunnit med 2 bilspekulanter, ätit grillat och hämtat ett oriflame paket! :D
Bilspekulanterna ville båda återkomma imorgon, de gillade bilen båda två! :) O så kommer ännu en speulant imorgon.. haha nu jävlar ska bilen bli såld! Annars kommer en till på söndag..
 
Oriflamepaketet innehöll saker till mig, Annemie o Maria :)
Läppstift, ögonskugga och svalkande sovmask till mig.. wiiiiiii jag ser ut som catwoman i den! :))
 
Men nu är det dags att hoppa i duschen o sen slänga mig i sängen med min underbara catwoman-mask!
 
diamond, gir, roses, tatto, woman
Hur FINT va inte detta!? ååå!!

På språng!

Har inte hunnit uppdatera än, Sandra & Arian har vart på besök o vi har druckit kaffe o ätit våfflor, Sibban o jag är hundvakt åt hans chefs hund plus att vi har tvättat bilen, det kommer nämligen 2 spekulanter ikväll! Får hoppas att den blir såld :) Men nu förstår ni kanske varför jag är så seg på att uppdatera idag, första bilspekulanterna kommer nu när som helst så därför blir detta kort^^
 
Men jag lever, wish me luck!
 
 

Hoppas hoppas!!

Imorgon är det Måndag!

Då hoppas jag jättemycket att mitt paket kommer ifrån shopping4net.se, eller min canvastavla, eller något av mina Oriflame-paket!
 

 
 
Wiiiiii vad jag älskar veckodagar!!

haha whatafuck ?

Älskar verkligen http://www.bestofblocket.se !! HAHA!!
 
 
 





 

Myyys

Haft en mycket trevlig kväll med fina människor o lite grillat! :)
Nu blir det dock snart sängen, jag börjar nog bli gammal :D haha, klockan är två och jag e dödstrött!
 

Har ett par vackra bilder på min käre sambo att dela med mig av, men ni får vänta till imorgon med dom för jag pallar inte sitta o krångla upp dom med mobilen nu..
 
Godnatten!

haha fyfan va min syster kan få mig att skratta!


NAMEN!

Såna här flughuvor vill jag ha till mina hästar!
 

Gääääääääsp

Sitter i min tystnad o lyssnar på ett knäppande från min mage, haha, har läst att det ska vara bebisens leder som knäpper till, o de gör ju det varje gång hon sparkar så jag antar att det stämmer :) Det är ju inget farligt som tur är..
 
Efter jobbet var jag hos fina Sandra på en kopp kaffe och skitgoda vita chokladbollar som hon o hennes son Arian gjort :) Dom är duktiga dom där två!! Vid ett åkte jag upp till kontoret för att lämna några papper till min chef, vidare till Babyproffsen för att hämta ut min babybox; blev dock besviken på innehållet.. hade väntat mig mycket mer roliga saker.. boxen vart stor men innehållet täckte inte halva boxen.. suck.. däri fanns 2 blöjor, 1 skallra till barnvagnen, 3 matskedar och lite papper om bokklubbar o nån tidning.. wellwell.. den var ju gratis i alla fall..
 

Efter Babyproffsen for jag iväg o handlade lite godsaker åt Sandra o sen åkte jag upp till henne igen där vi kastade oss över babyboxen rent ut sagt! Pratade en timme med Jenny också :)

Jag var hemma ungefär vid fem, när jag hämtade posten upptäckte jag att bruden som bodde här innan mig FORTFARANDE inte har ändrat sin f*rbannade adress!!? WHATAHELL!? Vi har bott här ju sen februari!? hur lever människan egentligen.. Så jag fick skicka ett nytt klagomess till min stackars hyresvärd :( hatar verkligen att klaga, hon kan ju inte hjälpa att den förra som bodde här har svårt att fatta att hon måste ändra sin adress när hon flyttar från ett ställe o nya flyttar in där. grr.. vet någon vad man kan göra?? Vi får ju inte slänga hennes post! Men vi vill ju inte ha den skräpandes här hos oss!? och framför allt, vad händer sen när bebis kommer o de står 3 människor på adressen!? äh näh irriterande människa..
 
.. nu ska jag äta ostbågar!

Vecka 33+2

Nu börjar de bli tuungt!!! phu..
 
Men jobbar bara idag 9-12, nästa fredag 9-12 och sedan söndagen därpå 9-18!
Skönt det, för jag hade verkligen inte orkat mer än så.. Dock glad att jag inte har samlat på mig en massa vatten!
Enda besväret jag har är halsbränna, och ont i höfterna/ryggen ibland.. kondisen ska vi inte prata om!!!
O jag vägde den 17 juli 80,7 kg!!! innan jag blev gravid vägde jag 62.. wiho..
Men om två månader är lillan här, det är värt allt i världen <3
 
Sibban, jag och vår lilla skrutta! Vi tre <3
(`v´)
 `v´
 
 

Jag kan förresten inte ens se min egen höna längre.. :(

Surftips!

KÄLLA: http://rebeckhaam.blogg.se/ 
DET HÄR ÄR SJUKT! hittade hennes blogg för ett bra tag sedan när jag satt o surfade runt.. tycker hon har en del intressanta men också väldigt sorgliga inlägg som detta.. dock hittade jag inte dom inläggen när jag nu kollade igen på datorn.. men gå in o kika på hennes blogg! Länken till inlägget om gravida 5 åringen finner ni under texten "bildlänk:" några rader upp, men eftersom den sitter fast i bilden så får ni skriva av den för hand istället för att klicka;)
 
 
 
 
http://www.Sminkvideo.se

Intressant hemsida för oss som är intresserade av makeup :-) finns massor av sminkvideos o annat roligt!!

Nya Oriflame-katalogen!

 
 
Du har väl inte missat att du kan bläddra i Oriflames katalog direkt på hemsidan? kopiera länken o klistra in i ditt adressfält!
 
http://se.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201211
 
 

Är du intresserad av att handla så kontakta mig på [email protected] och skriv upp ditt namn och telefonnummer så att jag kan kontakta dig när dina produkter kommer.
Betalning sker kontant när du hämtar sakerna och detta ska ske innan sista betalningsdag.
Det du också ska uppge i ditt mail är produktnamn, ev. färg, produktnr och antal.

Bor du längre ifrån kan jag skicka sakerna på din bekostnad och då betalar du till mitt konto belopp + fraktkostnad, innan jag skickar paketet! När jag lämnar in paketet till posten lämnar jag även ifrån mig allt ansvar, dvs skulle paketet eller någon produkt vara skadad när det kommer till dig är det inte mig du ska vända dig till. jag ansvarar inte för postens slarv.
 
 

Färglära!

Något som är bra att tänka på när man lägger makeup är vilka färger som tex stöter ut varandra. För att göra detta använder vi lättast en färgcirkel! :-)
 
Komponentfärg = motsatsfärg
Som jag berättade i inlägget om vitt hår skrev jag ju att violetta färger stöter ut de gula, det ser ni genom att kolla på färgcirkeln, de ligger precis mittemot varandra. Likadant som gröna färger stöter ut röda, därför är en grön färg bra att ha i en concealer för att täcka över tex en finne då det röda försvinner då :-)
 Det kallas för Komponentfärger.
Om du kollar mycket intensivt på tex en röd färg en stund och sen kollar på en vit vägg kommer en prick i den rödas komponentfärg (grön) att framträda, häftigt va? :-)
 
Komplementfärger = förstärker varandra
Om du istället för att lägga en grön färg på den röda sätter den brevidså kommer de att förstärka varandra. har du tex en grön ögonfärg och lite vågat lägger en röd makeup kommer dina gröna ögon att se ut att bli tio gånger grönare!
 
Detta är jättebra att tänka på när man sminkar sig, men kan ju givetvis fungera när man tex målar etc. !

Vägen till vitt hår

För det första;

Du måste vara beredd på att det kommer bli en hård väg för att få ditt hår vitt som också kommer att kosta dig en hel del pengar. Ett vitt hår behöver alltid underhållas för att hållas vitt. Ditt hår kommer att få stryk så därför måste du vara riktigt noga med att vårda det väl under vägen dit! Besluta dig för att lägga värmestyling på hyllan ett tag framöver använd mycket balsam och gör inpackningar oftare.
Själv hade jag valt att tvätta håret 2 dagar i veckan, inte mer.
 Samt vara noga med att fläta det nattetid, lägga alla stylingprodukter på hyllan och låta håret vara. Självtorka efter dusch och absolut inte borsta det oftare än 1 gång i veckan, övriga dagar endast reda ut eventuella tovor med fingrarna, skydda det väl mot sol och annat slitage genom att använda hårband och fläta det.
Hur ni väljer att vårda ert är ert egna val.
 
Tänk på att använda balsam och inpackningar för färgat hår, eftersom vanliga balsam/inpackn. gärna drar ur de violetta pigmenten lite fortare då dessa inte håller sig kvar så länge.
 

Blek/blondera;
Du kommer antagligen att få bleka håret ett X antal gånger, för att du ska få hela håret riktigt ljusgult, är det för mycket gula/orangea toner kommer silverschampot inte att orka stöta ut alla pigmenten. Har du dessutom redan färgat hår får du räkna med att det kommer behövas ännu mer arbete eftersom hårstrået då innehåller väldigt mycket pigment.  har du normalbrunt hår kommer du förmodlingen att behöva bleka ditt hår runt 5 gånger.
Tänk på att låta håret vila mellan färgningarna! Har du otur klyvs hårtopparna och du behöver klippa topparna, gör du inte detta kommer de antagligen att vandra uppåt hårstrået, ända upp till hårbotten och då är det bara att säga byebye till din kalufs. Därför är det så oerhört viktigt att du VÅRDAR HÅRET VÄL!
 
Silverschampo;
Silverschampot innehåller violetta pigment, blå/lila är komponentfärger till gult/oranget:
Vilket betyder att de stöter ut de gula pigmenten du har i ditt hår, därför blir det vitt! MEN! De violetta färgerna håller sig inte kvar lika länge så därför kommer du att behöva använda silverschampo kanske varannan gång du duschar, beroende på din hårtyp och ditt schampo.
 
Silverschampo som fått bra omdömen:
Matrix - So Silver
RedKen
 
Mindre bra silverschampon:
Klippotekets
Isadora
TONY&GUY
 
- MEN! ett silverschampo som är bra på mitt hår fungerar kanske inte alls för ditt hår och tvärtom. Så testa dig fram.
Det smartaste draget du kan göra är däremot att gå till en frisör och rådfråga om silverschampon, välj inte silverschampon som säljs i vanliga varuhus, utan gå till en FRISÖR och köp hos de, de har de bästa produkterna och kan hjälpa dig med vad de tror skulle passa just ditt hår. Det kostar inget att fråga och du kan spara hundratals kronor.
 
Ett annat tips med silverschampo är att använda det längre än vad som anges på flaskan. Att dessutom använda i torrt hår har gett bättre resultat i åtminstone mitt egna hår, dock behöver lite mer användas då..
Börja med att ha i silverschampot i  15 minuter beroende på hur ljust hår du har, håll dock koll så det inte blir blått/lila som det gärna blir om du har det för länge i.
 
Så en sammanfattning av hur du får håret vitt: blek, blek, blek, blek, klipp topparna, tvätta med silverschampo - klart!
 
Om silverschampo inte hjälper dig kan du prova att vit-tona ditt hår.. då måste du dock redan ha blekt ditt hår innan.
 

Blir ditt hår grönt när du tvättar det?

Det beror på att på vissa ställen i Sverige (och utomlands) har större halter av kopparsalter i järnet som missfärgar håret, det gula/ ljusa blir grönt.

Lösningen är att köpa c-vitamin (askorbinsyra) och blanda ut med vatten och skölj håret med.

Lycka till! :-)
Ska själv ge mig på detta, för det är så sjuuuukligt fint!
 
 

Vad har du för hudtyp och hur ska den behandlas?

Hittade massa bra info på Aftonbladet när jag surfade runt lite!

 

För torr hy

Ditt mål: Mjuk och slät.

Dagsläge: Torr hud med tydliga linjer, insjunkna områden, fnasig, sträv. Får lätt sprickor där bakterier kan ta sig in och orsaka känslighet och infektioner.

Orsak: En torr hy kan antingen bero på för lite talgproduktion, vilket är genetiskt, eller så kan du ha en yttorr hy på grund av fel hudvårdsprodukter, klimat, årstid eller arbetsmiljö.

Så behandlar du: För dig med torr hudtyp – behandla med mjölksyra som binder fukten bra i huden. Är du yttorr – fuktboosta med serum som innehåller hyaluronsyra men undvik feta krämer, de gör dig bara blank. Hjälp huden på traven genom att återfukta inifrån med mycket vatten och essentiella oljor från nötter, fet fisk och avokado.

 

För aknehy

Ditt mål: Aknefri.

Dagsläge: Du har tilltäppa talgkörtlar där aknebakterien, som lever av talg, skapar inflammationer.

Orsak: Vad som orsakar akne är fortfarande okänt, men faktorer som påverkar är hormoner, stress och för mycket magsyra. Däremot är det en skröna att fet mat som choklad automatiskt ger akne – det är individuellt.

Så behandlar du: Syrabehandlingar ger bäst resultat. Leta efter produkter med salicylsyra som är djuprengörande, inflammationshämmande och lugnar en röd och irriterad ny. Kombinera med mjölksyra som återfuktar huden. Använd inte starka, uttorkande produkter då de ökar talgproduktionen och kan ge en yttorrhet som lägger sig som en skorpa och täpper till porerna. Peela huden men undvik typen med korn då de kan sprida aknebakterien. Påskynda sårläkningen med zinktillskott och stärk maghälsan med probiotika.

För blek hy

Ditt mål: Lyster.

Dagsläge: Du har en blek, livlös, glåmig hy.

Orsak: Blodcirkulation i huden är dålig – kan orsakas av rökning, dåliga matvanor med för lite vitaminer och för lite motion.

Så behandlar du: Förbättra blodcirkulationen i ansiktet med mikromassage. Gör små nypningar med en twist på ren hy, inifrån ut, varje dag. Bäst effekt får du i kombination med ett lystergivande C-vitaminserum som får extra bra effekt när den masseras in i huden.


För fet hy

Ditt mål: Fettfri.

Dagsläge: Du har en fet hy med vidgade porer som fort blir blank och där makeup har svårt att fästa.

Orsak: Fet hud beror på en för hög talgproduktion, vilket är genetiskt, men den kan förvärras med fel produkter. Uttorkande krämer sänder signalen att producera mera talg och en torr yta kan dessutom ge tilltäppta porer där aknebakterien kan få fäste.

Så behandlar du: Leta efter produkter med den talgabsorberande mineralen silica och återfukta med näringsrika leror, eller produkter med alger som både suger upp fettet samtidigt som de är rika på fukt och verkar återmineraliserande.

För känslig hy

Ditt mål: Lugn.

Dagsläge: Du har en känslig hud med ytliga kärl som reagerar lätt på produkter, väder och beröring.

Orsak: Den största boven är upprepade bränningar av solen, men andra faktorer är livsstil och väderomväxlingar.

Så behandlar du: Använd serum som går ner på djupet i stället för krämer som bara lägger sig på ytan. Leta efter algextrakt (lugnande och läkande), alatoin och bisabolol (lugnande) och ceramider (stärker hudbarriären). Ät mat med omega 3 och 6 samt undvik kaffe, alkohol, cigarretter och stark mat som är påfrestande för huden. Och för att inte göra skadan värre – skydda dig från solen med ett UV-skydd med minst SPF 30.

 

För blandhy

Ditt mål: Balans.

Dagsläge: Du har blandhy med en fet T-zon – den vanligaste hudtypen av alla.

Orsak: Blandhyn i sig är genetisk men obalansen kan förvärras med fel produkter. Många använder en uttorkande kräm över hela ansiktet för att bli av med det blanka, vilket leder till ökad talgproduktion i T-zonen i kombination med yttorrhet.

Så behandlar du: Du kan antingen använda två olika krämer – en lättare på T-zonen och en fetare i resten av ansikte, eller lägga samma fuktgivare över hela ansiktet och kombinera med en mattande produkt på T-zonen.

 

En algmask hjälper till att suga upp fettet samtidigt som den återfuktar.Tips!

En algmask hjälper till att suga upp fettet samtidigt som den återfuktar.Tips!

 
Källa: http://www.aftonbladet.se/sofismode/salongen/article14825214.ab
 
Och kom ihåg!
Lika löser lika, säger man. Använd inte uttorkande cremer på fet hy o tvärtom. Likadant är det för håret! Tvättar du ofta ett hår som lätt blir oljigt/fett kommer det att bli det ännu snabbare hädanefter! eftersom det torkar ut när du tvättar så ger det order till hårbotten att producera ännu mer olja! För att få ett väl balanserat värde är det bästa att tvätta sällan.

Ja men nu vet jag!

Nu har jag absolut bestämt mig för vilken klinik som ska kastrera vår kisse..
Skulle kolla upp numret till "Felix & Fido" i Torsås och möts av denna trevliga presentation!
 
Vänta lite.. jag vill inte ha kisekorv?

Hårtips!

Jag har hur mycket anteckningar som helst med makeup-tips, hudvård, nagelvård, hårvård, träningstips o blablabla.. tänkte att jag kan ju dela med mig lite för o va snäll! man samlar ju på sig en hel del knep o tips!
 
Får börja med hårvård:
 
1. Tvätta inte håret oftare än varannan dag! Ännu bättre är om du står ut med att tvätta det 2-3 dagar per vecka. Har du möjlighet så låt gärna bli att tvätta håret så länge du kan, och då menar jag minst en vecka o gärna mer!
 
2. Använd inte stylingprodukter mer än nödvändigt..
 
3. Använd värmestyling så sällan du kan, och måste du använda det så tänk på att vara noga med att skydda håret med ett bra värmeskydd innan!
 
4. Borsta håret endast då det är torrt och kamma det försiktigt med en bredtandad kam eller red ut med fingrarna då det är vått.
 
5. Använd svinhårsborste! Det drar bäst ut hårets naturliga oljor som finns i hårbottnen och är väldigt skonsam för håret.
 
6. Tänk på att håret är skört som papper då det är blött! Tänk därför på att behandla det med yttersta försiktighet, låt alltid håret självtorka, TRYCK ut vattnet ur håret, snurra det inte och gnugga inte med handduken!
 
7. Somna absolut inte med vått hår!
 
8. Massera in schampot försiktigt med fingertopparna, akta dig för att skrapa med naglar!
 
9.  Massera hårbottnen försiktigt med fingertopparna ett par minuter varje dag, det stimulerar hårsäckarna och ökar blodcirkulationen.
 
10. Använd hårinpackning 1 gång per vecka och låt sitta i ca 30 minuter, oavsett vad som anges på förpackningen! Vira in håret i en handduk under tiden du väntar.
 
11. Skölj alltid ur håret med kallt vatten för att hårstrået ska slutas och håret blir fräschare och lättare att reda ut.
 
12. Använd rikligt med balsam och låt verka ett par minuter innan du sköljer ur det..
 
13. Ta balsam (en klick stor som en tia) fördela i handdukstorrt hår. det blir lättare att reda ut och blir inte lika trassligt. Låt det sitta kvar.
 
14. Tänk på att vara noga med att använda solskydd på sommaren, använd gärna en hatt för att skydda håret mot solens UV-strålar.
 
15. Var noga med att tvätta ur håret när du badat i havet, solens strålar bränner extra hårt på saltvattnet i ditt hår!
 
16. Sov med fläta!
 
17. Använd hårolja efter duschen för att återfukta håret.
 
18. Använd babyprodukter då dessa är extra skonsamma.
 
19. Ska du klippa och färga ditt hår men inte vet vad du ska börja med? Enkelt! ska du endast klippa topparna gör du detta EFTER att du färgat håret. Ska du däremot klippa av en bra bit av håret är det smartast att göra detta innan du färgar det..
 
20. Tänk på att aldrig använda hårinpackning efter att du använt silverschampo då inpackningen har en förmåga att "suga ur" schampot.
 
21. Har du mycket tovor i håret? Börja med att borsta topparna och arbeta dig in mot hårbotten!
 
22. Använd aldrig hårsnoddar med dendär "metallklämman" på, det sliter fruktansvärt på håret!
 
23. Har du hår som når ner en bit över ryggen så för fram detöver bröstet om du sitter ner på en möbel med rygg annars nöter du hårtopparna mellan din rygg och möbelns rygg.
 
24. Sätt hellre upp dit hår i en knut än en hästsvans då du skyddar dina hårtoppar genom att göra detta.
 
25. Sätt upp håret om det finns risk att du fastnar i saker tex vid städning.
 
26. Välj endast mjuka och släta håraccessoarer istället för hårda vassa som tex metallklämmor.
 
27. Tänk på att använda ytterst lite hårschampo då det sliter på håret! Men var noga med att överdosera med balsam!
 
28. Ät nyttig och varierad kost, Se till att få i dig mycket B- och E-vitaminer som är bra för håret..
 
29. En kluven hårtopp går aldrig att reparera. däremot finns produkter som tillfälligt "limmar" ihop toppen så att den inte ser skadad ut men dock kan skadan sprida sig uppåt hårstrået och göra håret trassligt!
 
30. En kluven hårtopp ska klippas av så fort som möjligt, innan den hinner sprida sig.
 
31. Schamponera endast hårbottnen, det räcker med att det sedan sköljs igenom topparna.
 
32. Dra inte upp allt hår i en kalufs på huvudet när du schamponerar det, utan låt det hänga fritt längs ryggen och massera försiktigt in schampot i hårbottnen med fingrarna.
 
33. Att använda för varmt vatten vid dusch gör att din hårbotten kan bli irriterad och att du fäller mer hår än normalt.
 Duscha därför alltid i ljummet.
 
34. Skölj alltid ur håret (EJ HÅRBOTTEN) med iskallt vatten! Fyll en flaska med vatten och 1-3 msk äppelcidervinäger (lukten försvinner när håret torkat) och häll över längden.
Bägge dessa metoder stänger hårstråna och gör håret mjukt o blankt.
 
35. Borsta inte håret varje dag! Gör det så sällan som möjligt.
 
TÄNK PÅ!

Du kan ALDRIG få långt och friskt hår genom att slita i det med borstar, riva i det med vassa föremå, föna och bleka det! Hår är död vävnad och förnyas aldrig, utan blir bara mer och mer skadat, så ju mindre skadat det är desto fräschare är det!
 
 
Det här var inte ens hälften av allt vad jag samlat på mig om hårvård.. men nu har klockan tickat iväg och jag får nog ta o släcka ner! har ni några tips på lager som jag inte skrivit upp så kommentera mer än gärna!! jag är tokig i allt vad tips innebär! :-)
 
Puss o gonatten!
 
 
 
 

trrrevligt!

Kul att ha så mycket besökare fastän jag är sjukligt dålig på att uppdatera.. :)
 

Idag har jag vart hos BM! bebis är fixerad och hjärtljuden låg på 136 :) känns skönt att mitt järnvärde är på väg åt rätt håll också, 113 låg det på, från att ha legat på 97 och jag ska upp till 120 :) well weell.. Imorgon stiger vi in i v.34, fattar ni hur fort det går? helt sjukt! om 2 månader har vi vår lilla bebi här hemma! och jag har inte tagit en droppe alkohol på hela detta året! wooho! fast det har jag ju inte kunnat heller, men jag är stolt över att jag inte ens vart sugen en gång :) 
 
Har beställt lite grejer till mig själv o bebis på http://www.shopping4net.com idag :) ska bli spännande när det kommer!
 
Just nu sitter jag iaf hemma o väntar på att min fina Sibban ska sluta jobba och komma hem! men det dröjer ca en timme till :(
Imorgon är de dags för jobb! 4 dagar kvar sen blir ja mammaleeediig!! gött!! :D
Sibban o jag har förresten köpt en bil tillsammans :) en V70n -01 superfin o underbar att köra! jag stormtrivs med den :)

RSS 2.0