hålligång

De känns som att de enda jag gör numer är o städa, städa, stääädaaa... o gör ja inte det så gnor jag.
Mollan har däckat o sibban spelar TVspel:P
 
En intressant bild? Bildbrist..
 
Vi ska ju köpa nya möbler tänkte vi , med en divansoffa istället för 3+1+1 blir ju TV-rummet lite större och då får vi mer plats åt Mollys leksaker, hon har ju en hel del nu.. haha.. o ja, förutom mer plats blir det ju mycket finare också.. tänkte blanda lite olika inredningstilar  New England/Shabby Chic/Lantstil..
Sovrummet är ju redan litet o går inte göra större så där finns inte mycket o göra.. Men vi ska i alla fall köpa ben till madrasserna och en fin huvudgavel.. vi får inte plats med en hel säng eftersom Mollys säng inte får plats brevid vår då.. Suck.. ibland önskar jag att vi hittade ett annat fint hem med större yta.. men de får komma längre fram, vi trivs ju skitbra här!
 

New England:
 
Shabby Chic:
 
Lantstil:
 
LJUST, spets, kristaller, änglar, gammelrosa, lattefärgat, blommor, slitet,antikt, mysigt, massa textilier, kuddar, filtar ombonat... ÄLSKAR!
 
o för er inredningsgalning finns ju välbekanta Styleroom.se! För er som inte varit där så är det en sida för alla som gillar att inreda där ni kan lägga upp bilder på era vackra hem för inspiration till andra, och också för er/oss som självs behöver inspiration, här finns ALLA inredningsstilar! Bara in o sök på vad du är intresserad av och rota bland alla medlemmars bilder på sina hem och hämta inspiration.. älskar den sidan..

Kommentarer
Postat av: B

Nu har du fel.... en divansoffa tar MER plats än vad 3+1+1 möbler gör så det blir mindre utrymme för molly + att divansoffor är obekväma

2012-12-29 @ 01:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0