felt like a part of me walked away and didn't come back

Jobbig dag! Sitter på jobbet som vanligt.. igår var jag ju på utbildning, sedan för jag hem till sibbe o hämtade resten av mina saker! SKÖNT! att allt mitt inte finns kvar där längre! eller nej, underbart!! var en trött och irriterad Nina som for hem till flyeryd.. humöret sköts dock upp på topp när jag kom hem och upptäckte att underbara, fiina Annica o Ulrika hade städat, eldat o fixat stallet! finns inga ord på hur tacksam jag är! jag satte igång med maten tills Sibban kom hem nyklippt o fin :) vackrast i världen är han, finns ingen bättre pojkvän! <3 idag fick jag reda på att de hade kommit ut en lalala på besök. jag kände mig platt som en pannkaka.. men jag är STARK! jag sklarar detta! Fyfaan va ändring de ska bli! Vill bara hem o dra täcket över huvudet nu.. men de ska jag inte, för jag måste fixa mina underbara hästar o sen ska Sibban o jag fixa lite mat! kycklinggryta o ris står på matsedeln har jag hört :-) sen ska jag ge mitt liv fingret, slå en stekpanna i skallen o sova som en gris! För imorgon är det jobbadags igen. Fasar över helgen.. suck..

Sprweekend!

hojhoj! Måste be om ursäkt för att mina inlägg blir fruktansvärt dryga o ihoptryckta.. men ni får stå ut med de;-) Jag har verkligen haft en grymt härlig helg! Synd att den redan är slut. I fredags kom Pontus o stannade hos oss tills ikväll. O igår var mormor och morfar, Lindha och David här! Sibban, jag och Pontus lagade supergod middag som vi bjöd på; Marinerad fläskfile, hasselbackspotatis och bearnaisesås! mormor o morfar haft med sig tårta, choklad och inflyttningspresent:) så snällt! när mormor o morfar o Lindha hade åkt så började det drickas lite.. sen drog vi till donken i kkrona o fetade i oss alldeles för mkt mat.. därefter åkte vi hem o tog in hästarna och sedan vidare till Kalmar, Lindha hämtade vi på en fest o sen drog vi alla hemma till henne o fortsatte.. sjukt jävla roligt där!:) vi var hemma runt 3tiden.. idag vaknade jag 9 o gick ut o släppte ut hästarna, sedan kröp jag ner hos sibban i sängen igen o vi vaknade inte förrän 1. då hade min fina bror gjort frukost till oss!:) Efter maten red jag Quicken, som hade på tok för mycket överskottsenergi :/ han var inte speciellt fokuserad på träningen alls.. så jag slutade när det gick som bäst o sibban, jag och Pontus drog till konsum i Torsås o handlade lite.. sen på kvällen hjälptes sibban o jag åt i stallet o fixade hästarna.. Åh! våra katter känner sig onekligen som en del av familjen, nu när vi låg sängen krafsade det på sovrumsdörren o när vi öppnade kom kisarna in.. den ena satte sig framför tvn o kollade medan den andra slog sig till ro hos sibban o började smaska chips:-) underbara djur!<3 o nu har alla utom jag somnat så jag får väl stänga ner o locka till mig John blund ja me.. imorgon börjar sibban tidigt o sen ska parabolnissen komma o fixa den där satans tallriken uppe på taket som vi inte lyckas med själva, och därefter ska jag iväg på utbildning i lyftteknik med jobbet.. Tack alla ni som gjorde min helg! Den har varit oersättlig! godnatt alla där ute:-)

blöder

Ligger i vår säng med älsklingen snarkandes vid min sida.. varje andetag du tar gör mig lyckligare.. jag skulle kunna ligga sömnlös hela natten och bara titta på dig. Du är det vackraste gud skapat och jag är så lycklig över att få dela mitt liv med dig.. Sibban, jag älskar dig<3 ligger och tänker tillbaka till januari 2005.. vet du.. hur mycket du har förstört av mig? hur mycket som aldrig kommer kunna repareras? vilka "men" jag har fått av det du gjorde? du gav mig för evigt skuld. är du stolt? sen tänker jag tillbaka till juni-juli-augusti-september 2006.. på en människa som förstörde ytterligare av de delar som fanns kvar av mig.. du gav mig för evigt rädsla och svårighet att kunna lita på andra.. du är bland det vidrigaste jag vet.. 2008-2009-2010-2011... du förstörde resten. du förstörde det lilla som fanns kvar av mig. men det kommer du aldrig kunna förstå. "du är för perfekt". så fruktansvärt jävla ILLA har du gjort mig! jag hoppas ni är nöjda över vad ni åstadkommit.. och nu.. några av mina närmsta vänner som lämnat mig för skitsaker.. va är ni för vänner? spelade ni bara? jag vill verkligen, av hela mitt hjärta och min själ.. tacka min underbara familj som sakta fått mig på fötter igen.. även om det kommer ta lång tid innan jag är hel igen, för ert tålamod med mig.. er kärlek är oövervinnerlig! jag är er verkligen djupt tacksamma! jag älskar er fruktansvärt mycket! familjen är viktigast<3 vi tror att om mån gör något dåligt i sitt liv kommer man att återfödas som en fluga.. men vet ni vad? inget kan vara sämre än att vara en människa..

Fuck this shit.

sitter på jobbet och vill bara hemhemhem , allt är kaos idag! Förväntansångesten är på topp och jag vill bara att dagen ska vara över.. Tro inte på allt som skrivs, allt som sägs, ta reda på fakta från den faktiska källan och bilda en egen uppfattning, rätta den sen med ett ärligt facit, framför allt, var ärlig mot dig själv och var ärlig mot de andra.. göm dig inte bakom en dimmig fasad när du känner att du inte orkar mer. Bryt dig loss och våga anta livets utmaningar, det är dom som gör dig starkare.. Le mot livet så kommer det le tillbaka, döden ler mot oss alla, det enda vi kan göra är att le tillbaka. "Ingen klantar sig som jag, alla andra är så lyckliga, jag består av olyckan, andra har det alltid bättre. För mig är du av de andra, för dig är jag en av de andra.."

hola baloula!

Slutade tidigare idag:) skönt! har slängt i mig lite kräng o ligger just nu o powernapar på soffan med älskling i luren.. är trött så in i nordens! tänkte springa in o vända i duschen nu innan jag fixar stallet, ikväll ska alla mina fina springare få sig ordentligt med godnattpyssel när de kommer in:) sen måste jag fixa i ordning lite käk till sibban också.. han e hemma ca 20 över åtta så jag vet inte hur jag ska hinna med allt! (ilandsproblem) haha aja.. kanske bäst o sätta lite fart i så fall;) kanske jag slänger in ytterligare ett inlägg innan jag kryper ner:) Älskar dig Sibban, kan inte tänka mig ett liv utan dig <3

Pics

Förlåt att några bilder blev snea.. kunde inte vinkla dom rätt :-S

Happyface!

Tjosan i trosan! Sitter just nu på jobbet o kikar på tv o funderar över alla julklappar (som jag inte hunnit köpa) svårast är nog Sibbans.. de känns som han kommer få många olika.. svårt o hitta EN jättefin. åh, mammas o pappas är också svår:-/ saken är att jag älskar att ge klappar bättre än o få.. men alltid får jag ångest när julen närmar sig! o det är julafton redan nästa vecka!! ingen som har tips kanske? whatever! nu är vi färdigflyttade och det är så grymt skönt att ha hästarna hemma! och alla samlade dessutom.. har ju 3 st nu :-) det är ju Neksja (Ninja) som är ett arabiskt fullblodsto f.01, Quick Goj (Quicken) Varmblodig travarvalack f.01 och så är det lilla Flyleaf (flingan) som är ett haflingersto f.08 :-) Sen har vi ju 2 katter också.. Spöket och Sandy heter dom:-) Sandy är bondkatt/norsk skogskatt och Spöket är bondkatt. :-) får lägga upp lite bilder i ett senare inlägg eftersom det blir så rörigt när man bloggar med telefonen.. därav kan de också förekomma en del obegripliga ord som jag får ursäkta för:-P

RSS 2.0