Meet Zack

OJ, höll på o glömma..
Bebis nummer två var det, jaaa... ;)
 
Här har vi Zack;
 
 
 
Som är en renrasig Aussie (Australian sheepdog/shepherd)
Han är född 2012-10-07.
Hur snäll och genomgo som helst! en toppenhund verkligen.
Vi köpte honom genom blocket hos ett par i Backaryd, de har bara haft honom från nyårsafton till och med när vi hämtade honom, den 3 Januari. DE i sin tur köpte honom av uppfödaren som bor i Höör, Skåne.
Han har bara en halv svans, troligtvis har de andra valparna bitit av den när han var lite yngre. Annars är det här ju en ras som svansarna brukar stympas på, men det är ju inte lagligt i sverige. (Och tur e väl ändå de?? :S)
 
Han bodde hos uppfödaren i ett uthus, och i nästa hem i en tvättstuga (pga allergi).. men hemma hos oss får han ju givetvis röra sig fritt.. åtminstone i hallen o TV-rummet, resten av huset får han springa i när han är helt rumsren. O på nätterna sover han i vår säng tillsammans med oss andra.. :)
Av uppfödaren kallades han för Rocky, hos nästa ägare, Pepsi, och nu är han döpt till Zack, som han lyssnar jättebra till.
 
Anledningen till att vi döpte honom till Zack var för att vi inte gillade namnet Pepsi, och jag fick dessutom alltid hjärnsläpp när jag skulle ropa på honom. Kan också bero på att jag inte gillar pepsi heller.. haha..
Han kallas för Zack/Zacki/Zacke... haha aja, de va de :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0