Skåtkärringen är båta!

Yeas. fuu sautans vad flitig jag varit idag! hunnit med hundrafemtioelva saker.. och min vackra volvo är fullpackad med skit. 1 omgång till sen jäklar är jag fri från allt vad Hallersboda heter! gott:) ooh ja, mitt rum har förvandlats till en tvättstuga.. frågan är om jag kommer ut levandes från det imorgon när jag ska upp o jobba. med tanke på att jag alltid vaknar i sista minuten och rusar ut till hästen.. ska bli spännande detta..?! imorgon är det jobb som gäller 9-18 sen blir det raka vägen hem till maggo o jim efter :) nattinatt barn!

Huurtiiiig!

Jag tyckte mig höra att det är inne med snea bilder..? idag har jag hunnit med både det ena o det andra:) tog mig sovmorgon, fixade hästen vid 10, fixat tvätten, sprungit en runda sen hästen igen på dirren efter för o slänga på regntäcke, in o äta o duscha, nu tänkte jag ta mig en powernap innan jag tar itu med städning och sen drar jag med mig fia för o hämta resten av mina grejer.. sen får vi hoppas att jennie är hemma så jag kan köra upp o slänga av sköldpaddan hos henne.. kanske kikar förbi päronen när jag ändå e där uppe om det inte blir för sent.. fy sautan! man har o göra när man e ledig :) sen är det fullspikat med jobb fredag, lördag, söndag och måndag! men det ska bli plats för andra roligheter däremellan:) bland annat filmmys hos syrran lördag kväll. i borgholm e de bilträff samtidigt men det missar jag:( godnatt!!

Still alive!

Tjiiiing! måste bara in o damma av lite här känner jag:) det har hänt sjuuukt mycket sen sist verkligen.. och det har bara gått uppåt! inte mått såhär fint på år och dagar.. Quicken håller på att säljas, jag och Ninja har flyttat till Linda & Albin.. sibbe har ersatts av en sju resor finare och bättre kille ;) oooch.. jag har äntligen fått tillbaka massor av vänner jag inte trodde fanns längre. Livet är på topp minst sagt! min enda förlust är mina fina fina hundar.. <3.. nae.. bara lite uppdatering i alla fall, blöh nu får ni nog vänta ännu ett halvår till nästa inlägg;) Ha det bäst, finisar!

RSS 2.0